Grimbergen IJsvogellaan

 • 4 halfopen nieuwbouwwoningen
 • met tuin, 3 slaapkamers en een inrichtbare zolder (met vaste trap)
 • centrale ligging met vlotte verbinding naar de hoofdstad en snelwegen
 • gasvrij verwarmen, met geothermische warmtepomp

ijsvogellaan, grimbergen

ELENA LAGAISSE
Sales Consultant
Elena Lagaisse

Kom thuis aan de IJsvogellaan

Matexi bouwt 4 halfopen nieuwbouwwoningen aan de IJsvogellaan in het charmante Grimbergen, in de deelgemeente Strombeek-Bever. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers, inpandige garage, inrichtbare zolder en een eigen tuin. Je hebt alle (groene) ruimte om te genieten van het leven.

Binnenin worden de woningen kwalitatief afgewerkt naar jouw smaak; je hebt de vrijheid om de binnenafwerking zelf te kiezen. Zo wordt het huis helemaal jouw thuis.

Een geothermische pomp zorgt voor een ideale binnentemperatuur. Met verkoeling in de zomer en een gezellige warmte tijdens de winter. En dat helemaal zonder aardgas.

De woningen zijn zeer centraal gelegen. Met de wagen heb je een vlotte verbinding naar de hoofdstad en snelwegen. Op enkele minuten bereik je de Ring rond Brussel.

ELENA LAGAISSE
Sales Consultant

Ontdek het aanbod

4 van 4 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Elena Lagaisse Elena Lagaisse

  Heb je nog vragen?

  Elena helpt jou graag verder.