Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Zeveren Sint-Amandusstraat

 • laatste woning: halfopen bebouwing met 4 slpk en apart bureau
 • energiezuinige nieuwbouw in landelijke stijl
 • (optie tot) garage
 • deze woning is gebouwd, snel verhuizen mogelijk!
 • dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief! Bekijk hier de voorwaarden.

sint-amandusstraat, zeveren

Luxueuze woningen met tuin

Net buiten Deinze, in de rustige Sint-Amandusstraat, vind je vier nieuwbouwwoningen.
Lot 4 is als laatste te koop. Deze halfopen bebouwing heeft 4 slpk en een bureau met aparte ingang, ideaal voor een praktijkruimte of thuiskantoor.

Duurzame landelijke woningen

Met hun rustieke architectuur gaan deze woningen naadloos op in de landelijke omgeving. De witte gevelsteen, zwarte ramen en deuren, en zwartgelakte poort zorgen voor een statige look, het zadeldak met rode dakpannen werken het charmante karakter af. Met een EPC-waarde van 20 woon je hier bijna energieneutraal (= BEN), met onder andere een lucht/water-warmtepomp en vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping.

Bereikbaar wonen in het groen

Hier woon je tussen weiland en dorp, maar toch vlak bij het levendige Deinze. Aan de achterkant van de woningrij ligt de kerk van Zeveren en de historische pastorie, een bouwkundig erfgoed en beschermd monument. Iets verder kan je helemaal uitwaaien tussen de weilanden tijdens een wandeling of fietstochtje. Op nog geen tien minuten fietsen sta je in centrum Deinze, met tal van bakkers, supermarkten, apothekers, scholen, horecagelegenheden, het treinstation en meer. Met de Brielpoort, het Leietheater en de Brielmeersen vlakbij, is een cultureel of sportief uitje voor jong en oud nooit veraf. Ook de buurt rondom Deinze kent tal van troeven. Zo woon je hier tussen Gent en Kortrijk, beide snel bereikbaar met de auto, trein of zelfs fiets, dankzij de fietssnelweg die dichtbij passeert. Daar geniet je van nog meer mogelijkheden op vlak van shoppen, cultuur en gastronomie. Kortom, de ideale combinatie tussen groen en bereikbaar wonen.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief.

Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 09 298 04 78

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Dicht bij de stad

  Groen, maar toch bereikbaar. Op nog geen 10 minuten fietsen sta je in Deinze, op minder dan een halfuur in Gent of Kortrijk.

  2 vrouwen aan het winkelen
  Landelijk wonen

  Hier ben je omgeven door de rust van het platteland. De landelijke architectuur gaat naadloos op in de omgeving.

  gezin op de fiets
  Luxueuze bouw

  De ruime en duurzaam afgewerkte woningen met 3 of 4 slaapkamers, poort en tuin bieden een luxueuze woonervaring.

  voorgevel huizen via lot 4
  ×

  Bekijk de buurt

  Zeveren is een gezellig dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van de stad Deinze. Het is een klein landbouw- en woondorp, iets ten noordwesten van het centrum van Deinze, langs de weg naar Aalter.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Miguel T'Kindt Miguel T'Kindt

  Heb je nog vragen?

  Miguel helpt jou graag verder.