Zeveren Sint-Amandusstraat

 • nieuwbouwwoningen (HOB en GB)
 • BEN-woningen in landelijke stijl
 • met 3 of 4 slaapkamers
 • (optie tot) garage en tuin
 • groene omgeving vlak bij Deinze

Sint-Amandusstraat, Zeveren

Contacteer ons

Luxueuze woningen met tuin

Net buiten Deinze, in de rustige Sint-Amandusstraat, vind je deze halfopen en gesloten nieuwbouwwoningen. Deze luxueuze woningen in landelijke stijl tellen drie of vier slaapkamers en een uitgeruste badkamer met dubbele lavabo, douche én bad. De nog af te werken zolder, bereikbaar via vaste trap, kan ingericht worden als extra slaapkamer, hobbyruimte of opbergruimte. Ook de benedenverdieping is ruim ingericht met een open keuken, op beide verdiepingen is er een berging.
 
De huizen beschikken over een inpandige garage of optie tot garage, bereikbaar via een grindpad naast de woning. Je geniet er van de nodige privacy dankzij een tuinmuur vooraan en tussen de loten. Lot 4 heeft een aanvullende ruimte met aparte ingang, ideaal voor een praktijkruimte of thuiskantoor.
 
Duurzame landelijke woningen
Met hun rustieke architectuur gaan deze woningen naadloos op in de landelijke omgeving. De witte gevelsteen, zwarte ramen en deuren, en zwartgelakte poort zorgen voor een statige look, het zadeldak met rode dakpannen werken het charmante karakter af. Met een EPC-waarde van 20 woon je hier bijna energieneutraal (= BEN), met onder andere een lucht/water-warmtepomp en vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping.
 
Bereikbaar wonen in het groen
Hier woon je tussen weiland en dorp, maar toch vlak bij het levendige Deinze. Aan de achterkant van de woningrij ligt de kerk van Zeveren en de historische pastorie, een bouwkundig erfgoed en beschermd monument. Iets verder kan je helemaal uitwaaien tussen de weilanden tijdens een wandeling of fietstochtje. Op nog geen tien minuten fietsen sta je in centrum Deinze, met tal van bakkers, supermarkten, apothekers, scholen, horecagelegenheden, het treinstation en meer. Met de Brielpoort, het Leietheater en de Brielmeersen vlakbij, is een cultureel of sportief uitje voor jong en oud nooit veraf.
 
Ook de buurt rondom Deinze kent tal van troeven. Zo woon je hier tussen Gent en Kortrijk, beide snel bereikbaar met de auto, trein of zelfs fiets, dankzij de fietssnelweg die dichtbij passeert. Daar geniet je van nog meer mogelijkheden op vlak van shoppen, cultuur en gastronomie. Kortom, de ideale combinatie tussen groen en bereikbaar wonen.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief.
Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden. 

Brochure aanvragen
MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 09 298 04 78
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Dicht bij de stad

  Groen, maar toch bereikbaar. Op nog geen 10 minuten fietsen sta je in Deinze, op minder dan een halfuur in Gent of Kortrijk.

  Stad vlakbij
  Landelijk wonen

  Hier ben je omgeven door de rust van het platteland. De landelijke architectuur gaat naadloos op in de omgeving.  

  Oostakker
  Luxueuze bouw

  De ruime en duurzaam afgewerkte woningen met 3 of 4 slaapkamers, poort en tuin bieden een luxueuze woonervaring.

  Exterieur2 1

  Gerelateerde artikels

  6% BTW - Uitzonderlijke kans
  Komt jouw droomwoning of -appartement in deze buurt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%? Vraag naar de voorwaarden bij onze Sales Consultant. Meer info