Aalst Botermelkstraat

 • laatste woningen te koop: gesloten bebouwingen met 3 tot 5 slpk
 • met garage en inrichtbare zolder
 • gelegen in een groene en autoluwe buurt
 • station, winkels en scholen op fietsafstand
 • elke 10 min met de bus naar centrum of station

Lijnzaadstraat 40, Aalst

Contacteer ons

Rustig wonen met de stad vlakbij

In deze woonbuurt voorzien we halfopen en gesloten bebouwingen met 3 slaapkamers. De zolder is toegankelijk met een vaste trap, reeds door ons geplaatst, en die kan je laten afwerken tot 2 extra kamers. Veel ruimte dus! Elke woning is voorzien van een garage, de keuken is inbegrepen in de prijs.

Hier woon je in een groene, autoluwe omgeving die eenvoudig bereikbaar is. Met de fiets rij je vlot naar het centrum, het station, winkels en scholen. Bovendien vertrekt er elke 10 minuten een bus. In de buurt zelf genieten jong en oud van aangelegde groene speelzones. Afwerken doen we met bijzondere aandacht voor jouw wensen en daarbij leveren we hoogwaardige kwaliteit: meer dan 75 jaar ervaring garandeert je het gewenste resultaat.

MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 053 28 07 02
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels