Retinne Domaine de la Julienne

 • 39 eengezinswoningen in totaal
 • rustige, natuurlijke omgeving
 • Bezoek aan onze modelwoning elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

rue sainte julienne 66, retinne

SANDRINE D'HEBBOUDT
Sales Consultant

Bloei in een vriendelijke en natuurlijke buurt

In een rustige en aangename omgeving op enkele minuten van het centrum van Fléron en al zijn voorzieningen, ontdek de nieuwe gastvrije wijk van Retinne - Domaine de la Julienne. Deze nieuwe wijk, die in totaal 39 huizen telt en verdeeld is over de Rue Sainte-Julienne, de Rue de Liéry en de Rue du Six Août, heeft alles om te bekoren. 

 

Na het succes van de eerste drie fasen bieden we nu kavels 25 tot en met 31 aan, de laatste fase van de wijk.

Geniet van prachtige leefruimtes in een rustige, natuurlijke omgeving.

SANDRINE D'HEBBOUDT
Sales Consultant T +32 4 268 02 23

Ontdek het aanbod

10 van 12 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Het centrum van Fléron is 5 minuten rijden, langs de rue de Liéry. Hier vind je alles wat je nodig hebt: supermarkten, winkels, restaurants, scholen enz. Op 18 minuten rijden sta je in het centrum van Luik.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Heb je nog vragen?

  Sandrine helpt jou graag verder.