Liège Grand Léopold

 • 10 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
 • 1 commerciële benedenverdieping
 • Kathedraal wijk
 • 6% BTW

rue cathédrale 61, luik

SANDRINE D'HEBBOUDT
Sales Consultant

Wonen in het hart van de Cité Ardente

10 comfortabele appartementen en 1 commercieel gelijkvloers te koop in het hypercentrum van Luik.

Deze appartementen zijn gelegen in de emblematische wijk "Grand Léopold" van Luik, op het kruispunt van de Cathédralestraat en de Regentschapsstraat.

Het Grand Léopold-project draagt bij tot de verdere revitalisering van deze wijk en biedt de Luikenaars een multifunctioneel en nog aantrekkelijker stadscentrum. Het is strategisch gelegen in het hart van de Cité Ardente.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief. Vraag de verkoopadviseur om meer informatie en raadpleeg de voorwaarden.

SANDRINE D'HEBBOUDT
Sales Consultant T 04 268 02 77

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  "Pal in het centrum van de bruisende stad én de economische hoofdstad van Wallonië vinden we deze prachtige residentie. De buurt is in volle ontwikkeling en bevindt zich op 300 meter van de place Cathédrale. Ook alle andere commerciële en culturele
  trekpleisters vind je vlakbij. De wijk ligt binnen de perimeter van 'Grand Léopold', de buurt die momenteel door de Stad Luik grondig wordt gerenoveerd."

  Centrale ligging

  De wijk is bijzonder gunstig gelegen in het centrum van Luik, recht tegenover de Sint-Denijskerk en vlak bij verschillende trekpleisters: la Grand Poste, het nieuwe Théâtre de Liège en ga zo maar door.

  Appartement à vendre à Liège - Grand Léopold
  Bruisend cultureel leven

  Wonen in hartje Luik biedt heel wat troeven. Zo is de bruisende culturele rijkdom van de stad nooit veraf. Heel wat musea, schouwburgen en festivals bevinden zich op wandelafstand. En natuurlijk staat de stad ook bekend voor zijn vele culinaire specialiteiten. Iemand zin in een wafel of een bord Luikse balletjes?

  Appartement à vendre à Liège - Grand Léopold
  Perfecte mobiliteit

  Een auto? Die heb je hier niet nodig! De wijk is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo rijden er verschillende buslijnen vlakbij. Vanuit station Luik-Guillemins stap je dan weer op de tram, die je in een wip naar hier brengt.

  Appartement à vendre à Liège - Grand Léopold
  ×

  Bekijk de buurt

  Je nieuwe buurt ligt op enkele minuutjes wandelen van heel wat trekpleisters, winkels én de universiteit. Met de auto of het openbaar vervoer sta je in een kwartiertje in station Luik-Guillemins.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Heb je nog vragen?

  Sandrine helpt jou graag verder.