Heusden-Zolder Dorpshof

 • BEN-woningen met warmtepomp en zonnepanelen (e-peil E20)
 • halfopen bebouwingen met carport of inpandige garage 
 • groene buurt, met zoveel mogelijk behoud van bestaande bomen
 • centrale ligging, nabij Hasselt en vlak bij E314

Sint-Rochusstraat 18, Heusden-Zolder

Contacteer ons

Groene en kindvriendelijke woonbuurt

Heusden-Zolder Dorpshof is een volledig nieuwe woonbuurt waar jij en je gezin straks graag thuiskomen. Een groene en kindvriendelijke woonbuurt met moderne gezinswoningen en appartementen, vlak bij het centrum van Zolder, scholen, supermarkten en de E314.

Momenteel bouwen we hier 4 energiezuinige halfopen bebouwingen in een moderne stijl, helemaal op maat van jouw gezin. Dankzij de grote ramen kan je optimaal genieten van veel lichtinval. Daarbij zijn alle woningen bijna energieneutraal met warmtepomp (e-peil E20) en voorzien van 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin en carport of inpandige garage.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Heusden-Zolder Dorpshof? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 83 37
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Jouw thuis in het groen

  De prachtige eikenbomen op de verkaveling blijven behouden en vullen het groene karakter van de woonbuurt aan. Daarbij is Heusden-Zolder omgeven door een aantal mooie natuurparels zoals vijvergebied De Wijers, Bolderberg, Domein Bovy, Domein Terlaemen en Domein Vogelsanck. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort! 

  Heusden Zolder 11 1
  Wonen in Heusden-Zolder

  In woonbuurt Dorpshof woon je niet enkel rustig en groen, maar tegelijk ook heel centraal. Het centrum van Heusden-Zolder, net als supermarkten, bakkers en scholen bereik je allemaal gemakkelijk te voet of met de fiets. Hou je van auto’s en racen? Dan ligt het racecircuit van Zolder op slechts 10 min. van je nieuwe thuis. Een dagje uitleven met de kinderen? Dan is speeltuin Tarzan en Jane of zwembad Terlaemen vast iets voor jullie.

  Heusden Zolder 5
  Zorgeloos bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe woning in Heusden-Zolder koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking.

  Heusden Zolder 2

  Gerelateerde artikels