Diepenbeek Paul Piperslaan

 • energiezuinige appartementen
 • zuidgerichte vrije bouwgronden
 • centrale, groene en bereikbare ligging
 • 2 min. tot aan de opritten van de E313

Paul Piperslaan 7, Diepenbeek

Contacteer ons

Groen, bereikbaar en centraal wonen

In Diepenbeek, Lutselus bouwt Matexi de duurzame woonbuurt Paul Piperslaan. Moderne gezinswoningen, energiezuinige appartementen en zuidgerichte bouwgronden vullen de buurt in voor jong en oud. Koop jouw nieuwe thuis in deze buurt en je bent klaar voor de toekomst.

We bouwen de appartementen in een moderne en hedendaagse stijl. Dankzij de grote ramen kan je optimaal genieten van veel lichtinval. Daarbij zijn alle appartementen bijna energieneutraal (E-pijl E30) en voorzien van 2 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, vloerverwarming, gezellig terras met zicht op de groene omgeving en de rustgevende buurt. Heb je een auto? Geen zorgen, deze kan je makkelijk ondergronds parkeren.

Wil je het liever zelf in de hand hebben? Dan kan je je droomwoning bouwen met je eigen architect op een van de laatste twee bouwgronden voor open bebouwing. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: je kiest zelf wanneer en met wie je bouwt. 

Door het grote succes kregen alle woningen al een gezin en zijn deze bijgevolg volledig uitverkocht. 

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 94 87 43
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig wonen

  Energieprijzen blijven volop stijgen en hebben een enorme impact op je maandelijkse huishoudkosten. Door te kiezen voor een energiezuinig appartement reduceer je je verbruik en beperk je zo de impact van die stijgende energiekosten. Zo is elk appartement voorzien van vloerverwarming, aardgas en zonnepanelen. Verwarmen op die manier is duurzaam en scheelt enorm in CO2-uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk. 

  USP 3
  Wonen in Diepenbeek

  Lutselus is het hoofddorp van Diepenbeek. Hier woon je centraal, groen en bereikbaar. De supermarkt, sportcentra, scholen, handel- en eetzaakjes, je vindt het er allemaal op wandel- of fietsafstand. Zie je het grootser? Dan sta je in slechts in 2 min. op de E313, die je vlot verbindt met steden als Hasselt, Bilzen, Genk en Tongeren. Een ontspannen wandeling? Die maak je in de Caetsweyers, het 40 hectare groot vijver- en bosgebied langs de oevers van de Caetsbeek. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort! 

  USP 1
  Onbezorgd bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe thuis in Diepenbeek koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar appartement dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies.

  USP 2
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels