Beringen Everselstraat

 • moderne woningen met 3 slpk.
 • rustige, kindvriendelijke woonbuurt
 • vlak bij alle voorzieningen
 • Bijna Energie Neutraal (BEN)

everselstraat, beringen

Heerlijk en rustig wonen in het bruisende Beringen

In de Everselstraat in Beringen ontwikkelt Matexi een volledig nieuwe buurt waar het straks heerlijk rustig wonen wordt. Hier woon je centraal, vlak bij alle dagelijkse voorzieningen enerzijds en dicht bij de opritten van de E313 anderzijds.Het gaat om 9 moderne en uiterst duurzame woningen met 3 slaapkamers. Dankzij de doorzontypologie geniet je van een zicht op zowel de Everselstraat aan de ene zijde, maar ook naar je tuin langs de andere kant. Optimale lichtinval? Check! Je hebt de keuze tussen een halfopen of gesloten bebouwing.

Zie jij jezelf en je gezin graag thuiskomen in Beringen Everselstraat? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T +32 11 98 83 39

Ontdek het aanbod

9 van 9 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  Architectuur

  We bouwen hier een volledig nieuwe buurt in eenzelfde stijl en met eenzelfde architect. En toch oogt alles behalve eentonig, maar eerder luchtig en speels dankzij verschillende architecturale accenten. Zo werken we bijvoorbeeld met verschillende volumes en terugspringende voorgevels. In het volledig ontwerp hield de architect ook steeds rekening met de omgeving, zodat de weidse zichten op de Helderbeek aan de noordzijde van de buurt en de groenzone aan de zuidzijde zoveel mogelijk benut worden.

  De prijs is de prijs

  Maak jij je zorgen over de stijgende constructieprijzen? Wees gerust, bij Matexi ben je als klant verzekerd bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Bij de ondertekening van de compromis ken je de exacte prijs waarop jij akkoord geeft. Deze prijs is de prijs, een woord is een woord. Een bewuste keuze waarin we het verschil maken voor jou.

  Mijnstad

  Beringen staat bekend om haar mijnverleden. Bereik je al wandelend de top van de terril, stap je in het verleden tijdens een bezoek aan het Mijnmuseum of duik je tussen de vissen? De be-MINE site is niet voor niets de grootste en best bewaarde industriële erfgoedsite van Vlaanderen. Een leuke daguitstap voor heel het gezin dus, vlak bij huis! Ook met de fiets ben je een tijdje zoet tijdens een prachtige fietsroute langs het mijnerfgoed van Beringen, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder.

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.