Meslin l'Evêque Rue Centrale

 • ruime, functionele lage energiewoningen
 • perceeloppervlakte tussen de 231 en 429 m²
 • rustige, groene omgeving
 • een steenworp van het dorpscentrum en alle voorzieningen: scholen, winkels, ziekenhuis, ...
 • optimale mobiliteit: vlak bij de A8, het station van Ath, TEC-buslijnen, ...

rue centrale, meslin-l'évêque

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant
Fanny Vantongelen

Neem deel aan onze Kijkweekend van 27 & 28 april en bezoek onze kijkwoningen op afspraak .

 

Rustig wonen op het platteland met alle voorzieningen in de buurt


Als je op zoek bent naar rust en stilte in een landelijke omgeving, dan is onze wijk in Meslin-l'Évêque - onderdeel van de gemeente Ath - echt iets voor jou! We bouwen 32 comfortabele woningen in verschillende fasen, op een steenworp afstand van het dorpscentrum, op een perceel van ruim 17.950 m². We hebben ook een aantal percelen beschikbaar voor de bouw.

Deze woningen in moderne stijl zijn functioneel. Ze hebben een moderne uitstraling en je zult gecharmeerd zijn van hun goed ontworpen architectuur. Elke woning heeft 3 slaapkamers, een garage, een terras en een mooie tuin. Deze buurt biedt tal van voorzieningen in de buurt, zoals scholen, winkels en een ziekenhuis. En er is genoeg om je in beweging te houden!

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant T 068 48 02 18

Ontdek het aanbod

6 van 6 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  De buurt Rue Centrale ligt in het dorpje Meslin-L'Évêque en biedt een rustige leefomgeving aan wie even wil ontsnappen aan de drukte van de stad Aat, waarvan het bruisende centrum slechts op enkele minuten afstand ligt. Zo kunnen de buurtbewoners toch nog genieten van de talrijke activiteiten en verrijkende culturele schatten in de stad. Het stadscentrum ligt op twee stappen van de buurt en biedt talrijke voorzieningen: scholen, winkels, restaurants en een optimale mobiliteit maken het leven van de bewoners een stuk aangenamer.

  Optimale mobiliteit

  Je verplaatsingen hoeven geen last te zijn! Je woning is op twee stappen van een bushalte en in enkele minuten sta je in het station van Aat. Ga je toch liever met de auto? Via de grote verkeersassen vlakbij sta je op 40 minuten in Brussel.

  Maisons à vendre à Meslin-l'Eveque - Rue Centrale
  Wandelingen in volle natuur

  Wandel je graag langs pittoreske landschappen? Rondom de buurt vind je talrijke prachtige wandelpaden. Zo geniet je tijdens je fiets- of wandeltocht van een rustgevende omgeving.

  Bedrijfsleven

  De buurt ligt op slechts enkele minuten afstand van het industrieterrein in Gellingen, wat een enorm troef is voor de bewoners. Dit belangrijk economisch centrum is zeer strategisch gelegen en trekt zo vele bedrijven aan.

  ×

  Bekijk de buurt

  Welkom in Meslin-l’Évêque. Je buurt biedt je een overvloed aan voorzieningen net om de hoek: scholen, winkels, een ziekenhuis enz. Je woont ook vlak bij de A8, het treinstation van Aat en de TEC-lijnen. Een ideaal gelegen buurt: op 6 km van Aat, 15 km van Edingen, 31 km van Bergen, 44 km van Doornik, 50 km van Brussel en 68 km van Rijsel.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Fanny Vantongelen Fanny Vantongelen

  Heb je nog vragen?

  Fanny helpt jou graag verder.