Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Hornu Quartier d'Apt

 • laatste kans!
 • bouwperceel van 5 are 20 ca voor de bouw van een eengezinswoning met 3 gevels (meetplan en bestek beschikbaar op aanvraag).
 • rustige, groene omgeving, ideaal gelegen, op enkele minuten van het station Saint-Ghislain
  dicht bij belangrijke autosnelwegen naar Bergen, Brussel, Rijsel, Charleroi en Doornik

quartier d'apt, hornu

MARIE COMPTE
Sales Consultant
Marie Compte

Bouwgrond

 


Deze nieuwste "bouwgrond vrij" van 5 are 20 ca ligt in een rustige omgeving, ideaal gelegen op enkele minuten van het station Saint-Ghislain en is bestemd voor de bouw van een eengezinswoning met 3 gevels.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 065 68 06 98 voor gedetailleerde informatie: meetplan en stedenbouwkundige voorschriften.

MARIE COMPTE
Sales Consultant T 065 68 06 98

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  De wijk ligt op slechts enkele minuten van het station van Saitn Ghislain. Je hebt snelle toegang tot de belangrijkste snelwegen naar Bergen, Brussel, Rijsel en Doornik.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marie Compte Marie Compte

  Heb je nog vragen?

  Marie helpt jou graag verder.