Evere Colonel Bourg

  • toekomstig project
  • 48 appartementen, variërend van studio's tot 3 slaapkamers
  • 2 commerciële benedenverdiepingen

rue colonel bourg 122, evere

Ideale locatie in een wijk in volle vernieuwing

Wij zijn verheugd om de commercialisering te lanceren van een nieuw project "Kolonel Bourg" in Evere.

Matexi heeft met dit project de ambitie om een voormalig kantoorgebouw om te vormen tot 48 wooneenheden, wat perfect past in ons engagement voor binnenstedelijke herontwikkeling.

Dit project ligt in een gebied dat volop in verandering is en profiteert van alle voordelen van de stad, met een gemakkelijke toegang van en naar de rand dankzij de nabijheid van de E40.

48 woningen van studio's tot 3 slaapkamers
2 commerciële benedenverdiepingen
Toplocatie aan de rand van Evere
Vlakbij het Mediapark (VRT/RTBF), tussen de NAVO en de Europese wijk

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!