Schriek Schietboomplein

 • gezellige woonbuurt vlak bij het centrum
 • groene pleintjes en verkeersluwe straten
 • school op wandelafstand
 • woningen uitverkocht

schietboomplein 18, schriek

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Een levendige buurt in het groen

Centraal wonen, maar toch rustig? Dat is woonbuurt Schietboomplein te Schriek! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met gezinswoningen, vlak bij het centrum van het groene Schriek, tussen de Tulpenstraat, de Narcislaan en de Ommeweg. Deze gezellige buurt is gekenmerkt door haar groene pleintjes en verkeersluwe straten. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalbasis om even tot rust te komen.

Laatste kans om te wonen in het prachtige Schietboomplein. We bieden hier nog een bouwgrond aan, geschikt voor een open bebouwing met een gevelbreedte tot 13 meter. Kies zelf je architect en aannemer of bouw hier zelf je droomwoning.

Schriek is een deelgemeente van Heist-op-den-Berg en ligt midden in de Zuiderkempen op ongeveer 17 kilometer van Mechelen, Lier en Aarschot. In Schriek wonen 5.000 mensen. Het is er ronduit genieten van natuur in je achtertuin. Vanuit Schriek kun je fantastische wandelingen maken en de natuurpracht in eigen streek bewonderen. Woon je in Schriek, dan word je Schriekenaar genoemd. En de Schriekenaars, die weten van aanpakken. De omgeving mag dan vredevol en rustgevend zijn, het dorp is klaarwakker. Het hele jaar door organiseren de vele Schriekse verenigingen een waaier aan activiteiten om en rond het kerkplein.

Wil je meer weten over deze bouwgrond? Contacteer ons dan snel.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 015 48 08 37

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

 • Woning
  Beschrijving
  Prijs Info
  Plannen
  • Lot 1
  Lot 1
  € 175.000
  • Open bouwgrond zonder bouwverplichting
  • Oppervlakte grond: 973 m²
  € 175.000

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Schriek is een deelgemeente van Heist-op-den-Berg en ligt midden in de Zuiderkempen op ongeveer 17 kilometer van Mechelen, Lier en Aarschot.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

  Heb je nog vragen?

  Christophe helpt jou graag verder.