Schriek Schietboomplein

 • laatste vrije bouwgrond zonder bouwverplichting
 • gezellige woonbuurt vlak bij het centrum
 • groene pleintjes en verkeersluwe straten
 • school op wandelafstand
 • woningen uitverkocht

Schietboomplein 18, Schriek

Contacteer ons

Een levendige buurt in het groen

Wil je centraal wonen, maar toch rustig? Dan is woonbuurt Schietboomplein te Schriek helemaal iets voor jou! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met nieuwe gezinswoningen, vlak bij het centrum van het groene Schriek, tussen de Tulpenstraat, de Narcislaan en de Ommeweg. Deze gezellige buurt is gekenmerkt door haar groene pleintjes en verkeersluwe straten. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalbasis om even tot rust te komen.

Laatste kans om te wonen in het prachtige Schietboomplein. We bieden hier nog een vrije bouwgrond aan, geschikt voor een open bebouwing met een gevelbreedte tot 13 meter. Kies zelf je architect en aannemer of bouw hier zelf je droomwoning. 

Schriek is een deelgemeente van Heist-op-den-Berg en ligt midden in de Zuiderkempen op ongeveer 17 kilometer van Mechelen, Lier en Aarschot. In Schriek wonen 5.000 mensen. Het is er ronduit genieten van natuur in je achtertuin. Vanuit Schriek kun je fantastische wandelingen maken en de natuurpracht in eigen streek bewonderen. Woon je in Schriek, dan word je Schriekenaar genoemd. En de Schriekenaars, die weten van aanpakken. De omgeving mag dan vredevol en rustgevend zijn, het dorp is klaarwakker. Het hele jaar door organiseren de vele Schriekse verenigingen een waaier aan activiteiten om en rond het kerkplein.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 015 48 08 37
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Gerelateerde artikels