Puurs Achterhoefweg

 • autoluwe, groene en kindvriendelijke buurt zonder doorgaand verkeer
 • gelegen in het mooie Ruisbroek
 • laatste woning!

achterhoefweg, puurs

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Modern en energiezuinig wonen in centraal gelegen Puurs

Nabij het centrum van Ruisbroek, Puurs-Sint-Amands vind je de gezellige woonbuurt Achterhoefweg. De centrale, maar toch ook erg rustige en groene ligging is een absolute troef! Hier kom je graag thuis met je gezin.

Ruime energiezuinige meegroeiwoningen
In elk huis zijn drie slaapkamers voorzien én een grote zolder die je naar wens kunt afwerken. Twee extra slaapkamers? Een gezellige speelzolder? Een home cinema? Aan jou de keuze. De energiezuinige E20 woningen zijn praktisch ingedeeld, met ruime kamers en veel natuurlijk licht, inclusief zonnepanelen op het dak. De afwerking kies je helemaal naar eigen smaak.

Vlot bereikbaar
Vanuit de Achterhoefweg ben je met de wagen in een oogwenk op de N16 richting Mechelen of Sint-Niklaas. Ook de A12 naar Antwerpen of Brussel is vlakbij. Voor treinpendelaars zijn er optimale verbindingen met de belangrijkste centrumsteden. Centraler kan haast niet, want het station ligt op wandelafstand.

Op zoek naar jouw droomwoning, contacteer ons!

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 16 64

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Vanuit de woonbuurt Ruisbroek Achterhoefweg ben je met de wagen in een oogwenk op de N16 richting Mechelen of Sint-Niklaas. Ook de A12 naar Antwerpen of Brussel is vlakbij.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

  Heb je nog vragen?

  Christophe helpt jou graag verder.