Geel Station

  • in het centrum van Geel
  • bijna energieneutraal, e-peil 20 of lager
  • mix van appartementen en handelsruimtes
  • ideale uitvalsbasis voor pendelaars en levensgenieters

heistraat 2, geel

CONNY DE LAET
Sales Consultant
Conny De Laet

Pal in het bruisende centrum van Geel, vlak aan het station, starten we weldra aan een gloednieuw woonproject: Geel Station. De nieuwe residentie bevat 38 wooneenheden, variërend van studio's tot 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen, en biedt een gevarieerd woonaanbod voor een breed publiek. Daarnaast is er ook plaats voor enkele dienstruimtes of kleine winkelpanden op het gelijkvloers. Dit project is de ideale uitvalsbasis voor mensen die mobiliteit belangrijk vinden.

Duurzaamheid staat centraal in dit nieuwe project, zonder te moeten inboeten aan comfort. Alle woningen zijn uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en individuele geothermische warmtepomp. Een e-peil van 20 of lager wordt gegarandeerd.  

Samen (buiten) leven 
Alle appartementen hebben mooie, ruime terrassen, of een gelijkvloers tuintje. Daarnaast integreren we ook voldoende groen in de vorm van een collectieve daktuin. Een oase van rust in het midden van de stad, ideaal om te ontspannen, te genieten en om buren te ontmoeten.  

Ideaal gelegen 
Gelegen in het hart van het centrum op enkele minuten stappen van de winkelstraten en het station. Stap de deur uit en ontdek een wereld van winkels, cultuur, sport en andere voorzieningen, allemaal binnen wandelafstand. Voor pendelaars bieden trein en bus vlotte verbindingen naar Antwerpen, Brussel, Lier, Mechelen, Leuven en Hasselt. De fiets-o-strade passeert er voor de deur en zorgt voor een veilige, vlotte en snelle verbinding voor niet gemotoriseerd verkeer richting Mol en Herentals.

Blijf op de hoogte 
Wil je als eerste de plannen en prijzen bekijken? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en laat je gegevens hieronder achter. Wij informeren jou dan als eerste van zodra de verkoop van start gaat.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 014 48 24 78

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

×

Bekijk de buurt

Geel Station is een belangrijk knooppunt in de stad Geel, gelegen in de provincie Antwerpen. Het station biedt een gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en is een vertrekpunt voor reizigers die pendelen naar steden Antwerpen, Brussel, Lier, Mechelen, Leuven of Hasselt.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Conny De Laet Conny De Laet

Heb je nog vragen?

Conny helpt jou graag verder.