Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Antwerpen Antwerp Tower

  • indrukwekkend en metropolitaan wonen
  • een unieke locatie in het hart van centrum Antwerpen
  • appartementen en penthouses
  • zowel voor investering als eigen bewoning
  • absolute privacy

frankrijklei, antwerpen

PASCALE SELS
Sales Consultant

Met de Antwerp Tower zet Matexi de Operabuurt op de kaart. Matexi koppelt een jarenlange expertise en knowhow aan de inzichten en inspiratie van architect Wiel Arets.Een visie die in intense samenwerking met de stad Antwerpen werd vertaald naar een metropolitaanse woontoren.Appartementen en penthouses, met ramen van vloer tot plafond en inpandige loggia’s, die een uniek zicht op Antwerpen en ver daarbuiten bieden. Een plek die je midden in het leven zet, om er zelf te wonen of als investering

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief.

Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

Bekijk ons aanbod in verkoop op www.antwerptower.be

PASCALE SELS
Sales Consultant T 03 808 16 99
×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Heb je nog vragen?

Pascale helpt jou graag verder.