Deurne Eksterlaer

Betaalbaar wonen tussen park en stad

  • Energiezuinige woningen in een groene buurt
  • Vlot bereikbaar en in nabijheid van openbaar vervoer
  • Autoluw en kindvriendelijk
  • Mooie en rustgevende parkomgeving
  • Ideale uitvalsbasis voor zowel pendelaars als jonge gezinnen

hugo van craenhovestraat 1, deurne

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

De nieuwe woonbuurt Eksterlaer verenigt architectuur, stedenbouw, duurzaamheid, landschap en belevingswaarde. Het project is van de hand van de gerenommeerde architectenbureaus ‘Poponcini & Lootens’ en ‘Bold’ en vertrekt vanuit een totaalconcept, waarbij een groot parkgebied van 3 hectare als groene drager door het gebied loopt. De absolute troef van Eksterlaer is ontegensprekelijk de nabijheid van de stad, in combinatie met de rustige omgeving.  

Het volledig nieuwe Eksterlaerpark drapeert zich rond de woonunits heen. Bovendien zorgt de nabijheid van het Rivierenhof, Te Boelaerpark en Boekenbergpark eveneens voor een oase van rust op een boogscheut van het centrum van Antwerpen. De autoluwe straten in combinatie met de doordachte aanleg van fiets- en wandelassen maken dat het hier aangenaam wonen is. Kortom: zowel pendelaars als jonge gezinnen vinden hier hun ideale uitvalsbasis. 

Zie jij jezelf hier wonen? Kom dan eens langs op onze infoavond donderdag 19 januari, doorlopend tussen 19 en 21 uur. Je bent meer dan welkom en hoeft geen afspraak te maken.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 15 31

Eksterlaer

Keuken van een 1 slaapkamer appartement

1-slaapkamerappartement

Gunstig brutorendement vanaf 3% (brutorendement berekend op 12 maanden huur en alle kosten, incl. btw, registratierechten en notariskosten) 

vanaf € 230.000
Bed van een 2 slaapkamer appartement

2-slaapkamerappartement

Gunstig brutorendement vanaf 3% (brutorendement berekend op 12 maanden huur en alle kosten, incl. btw, registratierechten en notariskosten) 

vanaf € 257.000
×

Bekijk de buurt

Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

Heb je nog vragen?

Christophe helpt jou graag verder.