Lokeren Eyerman

 • laatste 2 woningen met 3 tot 5 slaapkamers
 • gezellig wonen in autoluwe buurt
 • op 5 min. van station, bushalte en E17
 • bruisend stadscentrum met winkels en horeca vlakbij
 • supermarkten, sport en scholen in de buurt
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

haspelstraat 20, lokeren

Ruime gezinswoningen in landelijke stijl

In de autoluwe Haspelstraat realiseert Matexi de nieuwe woonbuurt Eyerman: een reeks kwalitatieve, duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen (BEN-woningen) in landelijke stijl. Elk huis is voorzien van 3 slaapkamers en een zolder bereikbaar via een vaste trap. Die kan je naar wens inrichten als extra slaapkamer, bureau of hobbyruimte. Sommige woningen hebben ook een inpandige garage. De huizen worden opgetrokken in lichtgekleurde gevelstenen en afgewerkt met donker raamwerk. Het interieur richten we in volgens jouw persoonlijke smaak. Zo maken we er samen een warme thuis van.

Wij verkopen de laatste 2 woningen in deze buurt (er komen geen toekomstige fases meer!): gesloten bebouwingen met 3-5 slpk.

Centraal gelegen autoluwe woonbuurt

Met talrijke woonerven en graspleintjes is rustig wonen in deze buurt een understatement. Hier aan de rand van Lokeren geniet je van een sublieme bereikbaarheid in een groene omgeving. Mag het wat meer zijn? Dan bezoek je natuurgebied Molsbroek of kan je uitwaaien tijdens een wandeltocht langs de Durme. Een van de grootste troeven is de centrale ligging: op nog geen 10 minuten fietsen sta je aan het station of in het centrum, met de wagen zit je zo op de N70 of de E17. Van daaruit sta je op 20 minuten in Gent of Antwerpen. Treinen naar Gent duurt 15 minuten en naar Antwerpen 30 minuten. Er is ook een bushalte vlakbij.

Levendig Lokeren

Lokeren heeft op vlak van beleving heel wat te bieden. Naast een bruisend stadscentrum vol winkels en horeca, trek je er zo opuit met een boottochtje of fietsuitstap door de velden. Ook verder in het Waasland kan je terecht voor tal van vrijetijdsuitjes: van kastelen en provinciale domeinen tot musea en gastronomische hoogtepunten. Dichter bij huis ben je dan weer omgeven door tal van supermarkten, sportclubs en scholen in de buurt. Kortom, een ideale buurt voor alle leeftijden.

MAXIM BUIJZE
Sales Consultant T 09 298 20 18

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Lokeren is een gezellig stadje, centraal gelegen en zeer goed bereikbaar. Lokeren heeft zichzelf op de kaart gezet dankzij de Lokerse Feesten en het grootste natuurreservaat van de Durmestreek: het Molsbroek met 80 hectare puur natuur. Dat is een paradijs voor wandelaars en fietsers en een heerlijke plek om te ontspannen.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Maxime Buijze Maxime Buijze

  Heb je nog vragen?

  Maxim helpt jou graag verder.