Lokeren Eyerman

 • laatste woningen met 3 tot 5 slaapkamers
 • gezellig wonen in autoluwe buurt
 • op 5 min. van station, bushalte en E17
 • bruisend stadscentrum met winkels en horeca vlakbij
 • supermarkten, sport en scholen in de buurt
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Haspelstraat 20, Lokeren

Contacteer ons

Ruime gezinswoningen in landelijke stijl

In de autoluwe Haspelstraat realiseert Matexi de nieuwe woonbuurt Eyerman: een reeks kwalitatieve, duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen (BEN-woningen) in landelijke stijl. Elk huis is voorzien van 3 slaapkamers en een zolder bereikbaar via een vaste trap. Die kan je naar wens inrichten als extra slaapkamer, bureau of hobbyruimte. Sommige woningen hebben een ook inpandige garage. De huizen worden opgetrokken in lichtgekleurde gevelstenen en afgewerkt met donker raamwerk. Het interieur richten we in volgens jouw persoonlijke smaak. Zo maken we er samen een warme thuis van.
 
Centraal gelegen autoluwe woonbuurt
Met talrijke woonerven en graspleintjes is rustig wonen in deze buurt een understatement. Hier aan de rand van Lokeren geniet je van een sublieme bereikbaarheid in een groene omgeving. Mag het wat meer zijn? Dan bezoek je natuurgebied Molsbroek of kan je uitwaaien tijdens een wandeltocht langs de Durme.
 
Een van de grootste troeven is de centrale ligging: op nog geen 10 minuten fietsen sta je aan het station of in het centrum, met de wagen zit je zo op de N70 of de E17. Van daaruit sta je op 20 minuten in Gent of Antwerpen. Treinen naar Gent duurt 15 minuten en naar Antwerpen 30 minuten. Er is ook een bushalte vlakbij.
 
Levendig Lokeren
Lokeren heeft op vlak van beleving heel wat te bieden. Naast een bruisend stadscentrum vol winkels en horeca, trek je er zo opuit met een boottochtje of fietsuitstap door de velden. Ook verder in het Waasland kan je terecht voor tal van vrijetijdsuitjes: van kastelen en provinciale domeinen tot musea en gastronomische hoogtepunten. Dichter bij huis ben je dan weer omgeven door tal van supermarkten, sportclubs en scholen in de buurt. Kortom, een ideale buurt voor alle leeftijden.

Brochure aanvragen
MAXIM BUIJZE
Sales Consultant T 09 298 20 18
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels