Klaar voor een job met impact?

We support greatness.

Dit biedt Matexi jou

Werken bij Matexi, dat is niet alleen werken bij dé marktleider in buurtontwikkeling, maar ook samenwerken met gedreven collega’s die één voor één uitblinken in hun domein.
Naast een interessante en uitdagende job met voldoende doorgroeimogelijkheden, krijg je ook een uitgebreid pakket aan voordelen. Dit hebben we voor jou in petto:

Learning & development

Bij Matexi krijg je carrièremogelijkheden op langere termijn, en voldoende kansen om door te groeien. Neem je eigen ontwikkeling in handen en bepaal welke kennis of expertise je verder wil ontwikkelen! Groei! Naast interne opleidingen heb je recht op een stevig extra opleidingsbudget.

Teamwork!

Rond elk project stellen we expertteams samen uit verschillende vakgebieden. Daarin heb je de vrijheid om ownership te nemen over het project en samen doelen te bereiken. De impact van je werk? Die zie je letterlijk!

Mobility plan

In elke functie krijg je een mobiliteitsbudget om vrij in te zetten. Het wagenpark van Matexi zal tegen 2026 bovendien volledig elektrisch zijn.

Lees hier meer over ons mobiliteitsplan.

Extra

Naast je basisloon ontvang je ook een aantal extralegale voordelen, zoals een groepsverzekering, hospitalisatie– en tandverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, … Jaarlijks zie je ook een mooie bonus op je rekening verschijnen, gekoppeld aan de resultaten van Matexi.

Let's have fun together!

Teamwork is essentieel. En ook buiten het werk zetten we dat in de verf. Ontmoet je collega’s op de nieuwjaarsreceptie en teambuildingsdagen. Neem samen met ons Running Team deel aan de Antwerp Ten Miles of Immorun, of ga op Strava de strijd aan met ons Biketeam. En breng je gezin mee op de jaarlijkse Family Day!

summer event

"Bij Matexi doorloop je een persoonlijk groeipad. Er zijn veel perspectieven als je wil groeien in je carrière, of in een nieuwe rol. Zo startte ik tien jaar geleden bij Matexi als administratieve kracht, maar kon ik intussen doorgroeien tot Process Manager. Het geeft een leuk gevoel als ze het potentieel in je zien om mensen aan te sturen en dat professionele groei aangemoedigd wordt.”

Noor Claeysens
Process Manager Finance & Administration

Onze manier van werken

Bij Matexi werken fantastische medewerkers. Het is dankzij hen dat Matexi vandaag dé marktleider is in gebiedsontwikkeling en binnenstedelijke reconversieprojecten.

Together we create great places

Teamwork & ownership spelen daarin een wezenlijke rol. Samen werken we gedreven aan één common goal: aangename woon- en leefplekken realiseren en de toekomst van wonen mee uittekenen.

Focus & ambition

Talent krijgt bij Matexi maximaal ruimte om te groeien. We support greatness. Elke collega krijgt daarom volop kansen om verder te ontwikkelen en te leren op persoonlijk en professioneel vlak. Om nóg beter te worden. Om nóg hoger te mikken.

Vision & expertise: we keep our promise

We streven ernaar om bewoners van onze buurten, lokale contacten en alle andere stakeholders meer te bieden dan we beloven. Daarbij zetten we volop onze expertise en knowhow in.
Vertrouwen, respect en integriteit dragen we hoog in het vaandel. Een woord is een woord, bij alles wat we doen.

We are serious about awesome people

Onze mensen zijn onze sterkhouders. Daarom krijgen onze medewerkers wat ze waard zijn. Tegenover een boeiende en uitdagende job, staat een pakket interessante voordelen en geweldige momenten. No nonsense, gewoon doén.
Let’s have fun!

Matexi en #TeamBelgium: Supporting Greatness

Doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect: het zijn niet alleen cruciale sportieve waarden. Het zijn ook waarden die onze eigen medewerkers kenmerken. Ze maken deel uit van ons DNA en versterken onze visie ‘Everybody deserves a great place to live’.

Een officieel partnership tussen Matexi en het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) is dan ook een logisch vervolg. We willen onze kernwaarden immers ook buiten het bedrijf uitdragen.

Als partner van het BOIC zijn we trots dat we concrete ondersteuning bieden aan de topprestaties van alle atleten van #TeamBelgium. Daarnaast genieten onze medewerkers dankzij het partnership van concrete voordelen gekoppeld aan de Belgische Olympische atleten en Olympische events.

"In mijn job moet je zelfstandig werken en zelf veel initiatief nemen. Daartegenover staat dat je bij Matexi veel vertrouwen krijgt om je werkdag flexibel te organiseren. Wat telt, is het eindresultaat."

Bilal Bohlala
Project Engineer

Zin om mee te werken aan onze buurten?

Bekijk alle vacatures 11

Matexi in 1 oogopslag

Matexi is marktleider en een stabiele en financieel gezonde onderneming, actief in België, het Groothertogdom Luxemburg en Polen. Op dit moment zijn er in deze landen maar liefst 527 buurten in ontwikkeling.

1.800

wooneenheden verkocht in 2021

300+

medewerkers

44.300

gezinnen blij gemaakt met een eigen woonst

447

miljoen euro omzet in 2021

75+

jaar ervaring en expertise

290

steden en gemeenten met minstens 1 Matexi-project

Ontdek onze referentieprojecten

Zin om mee te werken aan onze buurten?

Bekijk alle vacatures 11

Onze vacatures
Bekijk onze openstaande vacatures Alle vacatures