Onze partners

We werken al tientallen jaren samen met honderden competente en trouwe partners: onderaannemers, leveranciers, producenten, studiebureaus, advocaten, notarissen, architecten, ...

 

“Matexi en Van Marcke streven ernaar om voor iedere klant een woning te creëren waar het heerlijk leven is. Passie, innovatie, leiderschap, zorgzaamheid en samenwerking zijn de sleutelwoorden binnen ons partnership.”

 

Philippe Bister, Van Marcke, regionaal directeur Vlaanderen

Matexi is zowel een betrouwbare als een uitdagende partner om mee in zee te gaan.

 

“Matexi realiseert de woondromen van haar klanten en creëert een inspirerende buurt, wij dragen ons juridisch steentje bij.”

 

John Nolmans, Advocatenkantoor Nolmans & Croonen


 

Daarbij streven we altijd naar een samenwerking op lange termijn. We stimuleren innovatief meedenken, om zo samen de kwaliteit van onze buurten verder te verhogen. En dat succes straalt ook af op de reputatie van al wie met Matexi samenwerkt.

 

“Het is de ambitie van Reynaers Aluminium om binnen ons partnership met Matexi hoogstaande technologische en kwalitatieve producten aan te bieden die zich uitstekend integreren in de hedendaagse architectuur.”

 

Martine Reynaers, CEO Reynaers Aluminium

 

Minstens een keer per jaar bespreken we de samenwerking, nieuwe producten, materialen en technieken en presenteren we toekomstige projecten. Onze partners delen dan ook hun vernieuwende inzichten met ons.

 

“Wij streven er met Matexi naar om onze gezamenlijke expertise in stadsontwikkeling via een constructieve samenwerking met buurtbewoners en overheden om te zetten in duurzame en betaalbare buurten waar het goed leven is.”

 

Didier Lepot en Geoffroy de Decker, QUADRA Architecture & Management


We hechten veel belang aan de lokale verankering van onze leveranciers. Dat brengt ons dichter bij de klant en maakt het mogelijk om snel te schakelen. Voor de grote werven doen we een beroep op regionale en nationale partners.Gerelateerde artikels