Oostduinkerke Schepensstraat

 • energiezuinige nieuwbouwwoning in Normandische stijl
 • oase van rust nabij de dorpskern
 • minimum 3 slaapkamers
 • op 1,2 km van het strand

Schepensstraat, Oostduinkerke

Contacteer ons

Heerlijk rustig wonen in een authentieke kustgemeente

In de woonbuurt Schepensstraat in Oostduinkerke bieden we nog een laatste woning in Normandische stijl. Gezelligheid, rust, groen en een authentieke dorpssfeer zijn de kernwoorden voor deze buurt.

De halfopen bebouwing heeft een ruime woonkamer, een gezellige keuken, een hal, 3 slaapkamers, een inpandige garage en een tuin. De zolder kun je inrichten als bureau, logeerkamer met badkamer of hobbyruimte. Binnen heb je heel wat keuze om je nieuwe thuis te laten afwerken zoals jij dat wenst.

De grootste troef van deze buurt is de authentieke Oostduinkerkse stijl en eigenheid die perfect in de omgeving past. De woning is uiterst geschikt als tweede verblijf of voor mensen die houden van een gezellige en familiale gezinswoning in een dorpssfeer.

Kris Parmentier
Sales Consultant T 0475 31 50 95
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Gerelateerde artikels