Moorslede Maison Aimée

 • instapklare erkende assistentiewoningen met 1 slpk
 • ruime en lichtrijke hedendaagse appartementen
 • gemeenschappelijke ruimte met knusse tv-hoek, gezellige eetkamer, binnentuin met terras en petanquebaan 
 • professionele zorgverlening mét persoonlijke aanpak door Motena
 • ruime waaier aan extra diensten
 • huren ook mogelijk
 • investeer in verhuurde assistentieflats: geniet van 1 jaar huurgarantie en instapklare afwerking

Stationstraat 79, Moorslede

Contacteer ons

Rustig en comfortabel wonen in een huiselijke sfeer

Denk je er stilaan aan om zorgeloos te gaan wonen met leeftijdsgenoten in je buurt? Maak dan kennis met Maison Aimée, een sfeervol en kleinschalig woonproject in het centrum van Moorslede. Achter de karaktervolle gevel van dit oude herenhuis vind je 18 gloednieuwe erkende assistentiewoningen waar je zelfstandig woont. Met alle moderne comfort én persoonlijke ondersteuning.

Motena staat in Maison Aimée in voor de zorg en extra diensten. Persoonlijk contact staat hier centraal. Niet alleen met medebewoners, met wie je een praatje slaat in de zongerichte binnentuin, de knusse tv-hoek of de gezellige eetkamer, maar ook met de woonassistente, bij wie je voor alles terecht kan. Alle appartementen hebben een professioneel noodoproepsysteem gekoppeld met de zorgcentrale Z-Plus en zijn ook afgestemd op rolstoelgebruikers.

Het is duidelijk: Maison Aimée staat garant voor comfortabel zelfstandig wonen. Hier staat alles in het teken van jouw levenskwaliteit. Het uitgebreide aanbod aan extra services draagt daar zeker toe bij.

Interesse om te investeren in dit vastgoed? Wij bieden voor u als investeerder direct rendement indien u investeert in een reeds verhuurde assistentiewoning. Dit betekent 1 jaar huurgarantie én een instapklare woning. Geen extra kosten dus! Ook de niet-verhuurde assistentiewoningen zijn interessant: enerzijds kan u genieten van onze tijdelijke afwerkingsactie waarbij de schilderwerken, gordijnen en verlichtingsarmaturen door ons worden voorzien en dus eveneens inbegrepen zijn in de aankoopprijs. Anderzijds bieden wij een netwerk van geïnteresseerde huurders waardoor uw woning sneller verhuurd is. Maison Aimée biedt op deze manier een veilige en zorgeloze toekomst voor zowel u als investeerder, als voor onze bewoners! 

Brochure aanvragen
KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 051 28 03 69
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels