Lichtervelde Tweelinden

 • GB, OB en HOB met 3 of 4 slpk en inpandige garage of carport
 • nieuwbouwwoningen in een kindvriendelijke, autoluwe woonbuurt
 • aanleg van de oprit en het pad naar de voordeur is inbegrepen in de prijs!
 • fantastische ligging vlak bij het station
 • park van 1 hectare met speeltoestellen en looppiste
 • basisscholen op 1 kilometer

Tweelindenstraat, Lichtervelde

Contacteer ons

Kindvriendelijk wonen aan het park

Op een boogscheut van de markt en het station van Lichtervelde vind je de nieuwe buurt Tweelinden. Via een wandel- en fietspad doorheen de buurt bereik je een gloednieuw gemeentepark om er te joggen op de Finse piste of te spelen in de speeltuin.

In totaal telt Tweelinden 86 nieuwe moderne en landelijke woningen, die afgewerkt kunnen worden naar ieders smaak. De woningen zijn bijzonder energiezuinig en hebben daarenboven zonnepanelen op het dak.

Elk huis is voorzien van een (inpandige) garage of carport. Het gelijkvloers is opgevat als een grote leefruimte met open keuken die je zelf kan inrichten. Het hele interieur ligt in eigen handen: keuken, sanitair, vloeren en tegels kies je uit een breed assortiment. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Kies je voor één van de pastoriewoningen, dan kun je op de tweede verdieping een extra slaapkamer inrichten. Of een hobbyruimte, speelkamer, bureau of home cinema.

PATRICK VERMEULEN
Sales Consultant T 051 28 03 68
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels