Lichtervelde Tweelinden

 • vrijstaande nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slpk en inpandige garage of autostaanplaats
 • in een kindvriendelijke woonbuurt
 • park van 1 hectare met speeltoestellen en looppiste
 • basisscholen op 1 kilometer
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

tweelindenstraat, lichtervelde

Kindvriendelijk wonen aan het park

Op een boogscheut van de markt en het station van Lichtervelde vind je de nieuwe buurt Tweelinden. Via een wandel- en fietspad doorheen de buurt bereik je een gloednieuw gemeentepark om er te joggen op de Finse piste of te spelen in de speeltuin.In totaal telt Tweelinden 86 nieuwe moderne en landelijke huizen, die afgewerkt zijn naar ieders smaak. De woningen zijn bijzonder energiezuinig en hebben daarenboven zonnepanelen op het dak.

Elk huis is voorzien van een (inpandige) garage of carport. Het gelijkvloers is opgevat als een grote leefruimte met open keuken die je zelf kan inrichten. Het hele interieur ligt in eigen handen: keuken, sanitair, vloeren en tegels kies je uit een breed assortiment. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Kies je voor één van de pastoriewoningen, dan kun je op de tweede verdieping een extra slaapkamer inrichten. Of een hobbyruimte, speelkamer, bureau of home cinema.

RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 051 28 03 68

Ontdek het aanbod

3 van 3 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Lichtervelde maakt deel uit van het Brugse Ommeland, de streek tussen Brugge en de Kust. Het is er heerlijk fietsen langs knooppunten, mooi wandelen en culinair genieten van streekproducten en gastronomie. Lichtervelde is één van de weinige West-Vlaamse gemeenten waar nog een echt bos te vinden is: de Huwynsbossen. Of duik op een regenachtige namiddag dorpscinema De Keizer in voor een kaskraker in een authentiek interieur.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Renzo Vanneste Renzo Vanneste

  Heb je nog vragen?

  Renzo helpt jou graag verder.