Orp Tiège de Perwez

 • open bebouwingen in traditionele stijl met een grote tuin en een mooi terras
 • in een landelijke gemeente op enkele minuten van Geldenaken en Hannuit
 • nabijgelegen agglomeraties zijn vlot te bereiken via de snelweg Brussel-Luik

Rue Tiege De Perwez, Orp-Jauche

Contacteer ons

Woon comfortabel en gezellig in een schitterend landelijk kader

In het schitterend groene kader van Brabants Haspengouw, tussen glooiende valleitjes en authentieke dorpjes, liggen deze villa’s in traditioneel Brabantse stijl verborgen. Perfect geïntegreerd in de omgeving met een uitzicht op de vier windstreken. Een ruim terras, een grote tuin, mooie grastegels, regenwaterrecuperatie, … Alles is aanwezig om aangenaam maar ook optimaal duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk te wonen.

De Rue Tiège de Perwez ligt iets buiten Jauche, een van de dorpjes van de gemeente Orp-Jauche. Deze rustige en heel landelijke gemeente is gemakkelijk te bereiken via de snelweg Brussel-Luik. Op enkele minuutjes ben je in Geldenaken of Hannuit waar alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn.
Brochure aanvragen
Didier Winnepenninckx
Sales Consultant T 0474 011 767
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het verkavelingsplan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.
   

   Gerelateerde artikels