Braine l'Alleud Victor Hugo

 • appartement met grote terrassen, prachtig uitzicht en zeer mooi uitzicht op het groen
 • nette en hoogwaardige afwerkingen
 • energie-efficiënte appartementen
 • optimale toegankelijkheid

Rue Du Charron, Braine-L'alleud

Contacteer ons

Comfortabele appartmenten van topkwaliteit

De architectuur is eenvoudig, modern en discreet om zich zo goed mogelijk in de omringende vegetatie te integreren. De residentie ligt in het midden van een park omringd door opmerkelijke bomen, wat haar een exclusief karakter geeft. Om van te genieten in alle seizoenen vanaf uw terras!

Elk appartement is licht, uitgerust met voorzieningen van topkwaliteit en ruime kamers. Perfecte isolatie, ventilatie met dubbele luchtstroom en een individueel verwarmingssysteem maken uw woning opmerkelijk energiezuinig.

De bereikbaarheid is optimaal, of u nu met de auto of met het openbaar vervoer reist. In enkele ogenblikken bereikt u de ringweg naar de hoofdstad, Louvain-la-Neuve, Waver, Nijvel of Namen. Er zijn verschillende TEC bushaltes in de buurt en het treinstation van Braine-l'Alleud ligt op slechts 2 km afstand.

Brochure aanvragen
CAROLINE RATHÉ
Sales Consultant T 02 320 28 85
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels