Zemst Spiltstraat

  • nieuwe volledig instapklare villa
  • royale binnen- en buitenruimtes
  • grote multifunctionele garage en afgewerkte zolder
  • 3 tot 4 slaapkamers

spiltstraat, zemst

Ruimte, ruimte, ruimte. In deze nieuwe, volledig instapklare villa aan de Spiltstraat in Zemst is er zowel binnen als buiten aan plaats geen gebrek. De hele woning is tot in de puntjes afgewerkt door een interieurarchitect en zelfs al geschilderd en behangen voor jou.

Langs de moderne en stijlvolle voordeur wandel je binnen in de ruime hal die je toegang geeft tot de 3 bouwlagen. Vervolgens stap je binnen in een royale leefruimte met fonkelnieuwe open keuken die een prachtig uitzicht werpt op de riante tuin. Ook de inpandige garage is zeer ruim en kan dankzij het natuurlijk daglicht perfect dienen als extra werkruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 praktische slaapkamers en een nieuwe badkamer.

De extra uitzonderlijke troef van deze villa is de afgewerkte grote multifunctionele zolderverdieping. Een mega masterbedroom, een extra living, een grote speel- en hobbykamer? Alles is mogelijk in deze villa.

Wil jij binnenkort thuiskomen in deze super energiezuinige nieuwbouwwoning? Neem dan snel contact op voor een persoonlijke rondleiding.

×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!