Tervuren Oudergemseweg

 • Halfopen en open woningen met 3 slaapkamers en garage
 • Inrichtbare zolder met vaste trap
 • Autoluwe, kindvriendelijke buurt zonder doorgaand verkeer
 • Handig dicht bij het centrum van levendig Tervuren

oudergemseweg t.h.v. 61 - 67, tervuren

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant
Guy Van de Velde

Gezinsvriendelijk wonen in Tervuren

Handig dicht bij het centrum van levendig Tervuren

De woonbuurt ‘Oudergemseweg’ ligt midden in een statige woonwijk in Moorsel, op een boogscheut van het mondaine golfterrein van Sterrebeek en het levendige centrum van Tervuren. Speelplezier gegarandeerd in deze autoluwe buurt zonder doorgaand verkeer, met ruime, privatieve tuinen van 4 are. Voor je wagen is er plaats in je eigen, inpandige garage.De moderne woningen genieten van hedendaags wooncomfort en zijn voorzien van vloerverwarming. Ze zijn uitgevoerd in kwaliteitsmaterialen en efficiënt en praktisch ingedeeld. Met drie slaapkamers en een inrichtbare zolder met vaste trap zijn de woningen erg geschikt voor gezinnen.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 02 320 22 87

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Guy Van de Velde Guy Van de Velde

  Heb je nog vragen?

  Guy helpt jou graag verder.