Machelen Merelplein

  • projectgrond voor 2 woonunits
  • gelegen in een mooie residentiële buurt

zwaluwenstraat, machelen

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant
Guy Van de Velde

Aan de Zwaluwenstraat in Machelen bieden we een unieke projectgrond aan in een mooie residentiële buurt, aantakkend op het 'Merelplein'. 

De projectgrond biedt jou de mogelijkheid om 2 woonunits met tuin op te trekken. Een extra woonst om te verhuren, verkopen of om te delen met een familielid? Die keuze is na het realiseren van je bouwdroom helemaal aan jou.

De verkavelingsvergunning hebben we alvast voor jou geregeld. Wens je meer informatie over de projectgrond en de verkavelingsvoorschriften? Neem dan snel contact op. Onze bouwadviseur licht jou graag alles persoonlijk toe.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 0475 39 45 69

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Guy Van de Velde Guy Van de Velde

Heb je nog vragen?

Guy helpt jou graag verder.