Grimbergen Triohofstraat

 • Ruime instapklare woning
 • Voorzien van alle moderne comfort
 • Rustig en optimaal gelegen

Triohofstraat 19B, Grimbergen

Contacteer ons

Instapklare woning in Grimbergen

U zou graag dicht bij Brussel wonen maar toch genieten van een rustig plattelandsgevoel? Dan vindt u in deze instapklare woning te Grimbergen zeker de ideale thuis voor u en uw gezin.

De instapklare woning is gelegen in de rustige Triohofstraat en geniet van alle moderne comfort. Zo verwarmt u niet op gas, maar wel middels een warmtepomp. Met 3 slaapkamers, 2 afgewerkte zolderruimtes, een berging en garage is er aan ruimte geen gebrek. De eigentijdse leefruimte geniet een prachtig zicht op de tuin en de groene omgeving.

Dankzij de vlotte verbinding met de Ring en de korte afstand tot het openbaar vervoer woont u overal vlak bij. Graag een fietstochtje of wandeling ondernemen? Op enkele minuten toer je door het platteland.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 0475 39 45 69
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Gerelateerde artikels