Zottegem Godveerdegemstraat

 • laatste huis: GB met 3 tot 5 slpk en carport
 • gelegen in een buurt met wandel- en fietspaden
 • palend aan de Godveerdegemstraat, achter het AZ Sint-Elisabeth
 • op fietsafstand van centrum en scholen, op wandelafstand van het station
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

moerbeistraat 8 (lot 86), zottegem

Rustig wonen nabij het centrum

Welkom in deze woonbuurt met wandelpaden en groenzone, vlak bij het AZ Sint-Elisabeth!

Wij verkopen ons laatste huis: een nieuwbouwwoning in gesloten bebouwing met 3 slaapkamers, carport en inrichtbare zolder.Hier vind je het comfort, de veiligheid en de vrijheid die je zoekt. Het centrum, station, scholen, winkelcentra en sportfaciliteiten liggen op fietsafstand. Met 75 jaar ervaring garandeert Matexi je kwaliteit, duurzaamheid en de garantie dat je woonst volledig afgewerkt is.

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!