Wannegem-Lede Oudenaardsesteenweg

 • 2 ruime halfopen bebouwingen in landelijke stijl
 • met carport of garage
 • inclusief aangelegde oprit, terras én tuin!
 • 5 km tot de E17 en 5 km naar de N60
 • strategisch gelegen tussen Kruishoutem en Oudenaarde

Oudenaardsesteenweg THV NR 13, Wannegem-Lede

Contacteer ons

Landelijk wonen in de Vlaamse Ardennen

Matexi bouwde deze 2 halfopen bebouwingen op ruime percelen van 615 m² en 840 m² in een glooiende omgeving van de Vlaamse Ardennen. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, de zolder is bereikbaar met een vaste trap en hier kunnen nog twee extra kamers ingericht worden. De ene woning is voorzien van inpandige garage, de andere woning heeft een afzonderlijk bureau.

De lange ramen en schuiframen naar het terras laten het licht overvloedig binnen en zorgen voor een instant vakantiegevoel. ’s Zomers kunnen leefruimte en terras één geheel worden. De open keuken, de royale bergruimte, de kwalitatieve materialen en het hoge afwerkingsniveau versterken het gevoel van luxe. Hoewel gelegen aan de Oudenaardsesteenweg, is het in de grote tuin achter de woning rustig en stil, met een uitzicht over agrarisch gebied. Ideaal voor een zomerse barbecue!

De woningen worden voorzien van een aangelegde oprit en terras. De voor- en achtertuin zijn afgewerkt en aangeplant volgens het ontwerp van een tuinarchitect. Deze werken zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

MIGUEL T KINDT
Sales Consultant T 09 298 20 21
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Gerelateerde artikels