Rupelmonde Scheepswerf

  • ondergrondse autostaanplaatsen
  • dorpskern op wandelafstand
  • vlak bij oprit en uitvalswegen.

dijkstraat, rupelmonde

MIGUEL 'T KINDT
Sales Consultant
Miguel T'Kindt

Rupelmonde De Oude Scheepswerf - parkeerplaatsen

In de ondergrondse parking van De Oude Scheepswerf, het appartementsgebouw in de bocht waar de Rupel en Schelde samenkomen, zijn er nog enkele autostaanplaatsen beschikbaar. Een ideale investering voor eigen gebruik of om te verhuren. Deze woon-en werksite ligt tussen de E17, N16 en A12. Fiets- en wandelpaden verbinden de buurt met Rupelmonde dorp en met de polders vlakbij.

MIGUEL 'T KINDT
Sales Consultant T 0473 88 65 91
×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Miguel T'Kindt Miguel T'Kindt

Heb je nog vragen?

Miguel helpt jou graag verder.