Berlare Spinnerij

 • ruime open en halfopen bebouwingen in landelijke stijl
 • minimum 3 slpk, zolder in te richten tot extra kamers
 • energiezuinige woningen met zongerichte tuin, tuinberging en carport of garage
 • heel rustige ligging, op wandelafstand van winkels en alles wat je dagelijks nodig hebt

Spinnerijstraat, Berlare

Contacteer ons

Een sfeervolle buurt voor groot en klein

De 43 ruime, energiezuinige woningen in deze landelijke buurt hebben elk hun eigenheid. Afhankelijk van het woningtype dat je kiest, heb je een open of wat meer afgescheiden keuken. Sowieso is je woning erg ruim, met minstens 3 slaapkamers én een zolder.

Na een drukke dag kom je in deze autoluwe buurt meteen tot rust. Fietsers en spelende kinderen zijn hier de koningen van de weg. Toch vind je alles wat je dagelijks nodig hebt vlak bij huis. Op enkele minuten vind je winkels, scholen, horecazaken en het station.

In de buurt geniet je van de natuur langs de schelde of in recreatiedomein Nieuwdonk. Een middagje shoppen, een terrasje doen of wat cultuur opsnuiven? In 20 minuten ben je met de auto in Dendermonde, Lokeren of Aalst.

Brochure aanvragen
Miguel Tkindt
Sales Consultant T 0473/88 65 91
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Gerelateerde artikels

   Extra afwerkingscheque
   Geniet van extra afwerkingsbudget op dit project! Zo brengen we je woondroom dichterbij. Vraag meer info aan de sales consultant van dit project. Meer info