Berlare Spinnerij

 • laatste 2 open bebouwingen met 3-5 slpk
 • met carport, sommige loten hebben ook een tuinberging
 • vaste zoldertrap en ruime zolder met verschillende afwerkingsmogelijkheden
 • rustige ligging, op wandelafstand van winkels en dagelijkse voorzieningen
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

spinnerijstraat, berlare

Nieuwbouwwoningen in landelijke stijl

In de Spinnerijstraat vind je ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen in landelijke stijl. De huizen tellen 2 verdiepingen, 3 of 4 slaapkamers en een zolder bereikbaar via vaste trap. De woningen hebben elk hun eigenheid, zo is er bij sommige loten ruimte voorzien voor een bureau in de leefruimte.
Wij verkopen onze laatste 2 open bebouwingen met 3-5 slpk en carport. Mis deze kans niet!

Een sfeervolle buurt voor groot en klein
Na een drukke dag kom je in deze autoluwe buurt meteen tot rust. Fietsers en spelende kinderen zijn hier de koningen van de weg. Toch vind je alles wat je dagelijks nodig hebt vlak bij huis. Op enkele minuten bereik je winkels, bakkers, scholen, horecazaken en meer. De dichtstbijzijnde bushalte vind je op slechts 400 meter, en het treinstation van Schoonaarde op 3 kilometer.
 
Tussen de natuurgebieden
Hier woon je letterlijk aan de rand van het groen. Zo kom je aan het eind van de straat uit op natuurdomein Berlare Broek, het Donkmeer of recreatiedomein Nieuwdonk. Een middagje shoppen, een terrasje doen of wat cultuur opsnuiven? Op 20 minuten sta je met de auto in Dendermonde, Lokeren of Aalst. 

MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 052 28 04 17

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  In de Spinnerijstraat in Berlare woon je letterlijk aan de rand van het groen. Zo kom je aan het eind van de straat uit op natuurdomein Berlare Broek, het Donkmeer of recreatiedomein Nieuwdonk. Toch vind je alles wat je dagelijks nodig hebt vlak bij huis. Op enkele minuten bereik je winkels, bakkers, scholen, horecazaken en meer.

  Groene omgeving

  In de Spinnerijstraat woon je tussen de natuurgebieden, voor een dagje uitwaaien in het groen of aan het water.

  Kindvriendelijk

  In deze autoluwe buurt is het rustig wonen. Toch zijn er tal van scholen en speeltuinen vlakbij.

  Ruime woningen

  Elke woning heeft 3 of 4 slaapkamers, een zolder met vaste trap en optioneel ruimte in de living voor een bureau.

  ×

  Bekijk de buurt

  Berlare is een gezellig dorp met vlotte bereikbaarheid naar Dendermonde, Lokeren en Aalst. Hier woon je letterlijk aan de rand van het groen. Zo vind je in de nabije omgeving natuurdomein Berlare Broek, het Donkmeer of recreatiedomein Nieuwdonk.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Miguel T'Kindt Miguel T'Kindt

  Heb je nog vragen?

  Miguel helpt jou graag verder.