Bouge La Clé des Champs

 • nieuwe fase huizen en appartementen
 • energiezuinig, duurzaam en functioneel
 • eco-buurt met een hart voor zachte mobiliteit
 • volop in de natuur, idyllisch landschap
 • dicht bij alle voorzieningen

Rue De La Poteresse, Bouge

Contacteer ons

Rustig wonen in het groen, dicht bij alle voorzieningen

In deze rustige buurt staat het ecologische aspect centraal. De woningen met 3 of 4 slaapkamers en de appartementen met 1 tot 3 slaapkamers zijn modern en energiezuinig.

La Clé des Champs is een eco-buurt. De levenskwaliteit van de bewoners primeert. Zo zijn de parkeerplaatsen omgeven door hoge hagen om de auto’s aan het zicht te onttrekken en storende geluiden tegen te gaan. Smalle eenrichtingsstraten beperken het verkeer en groene recreatiezones moedigen gezellig samenzijn aan.

Bouge is charmant en landelijk. Tegelijk zijn alle belangrijke voorzieningen vlakbij. Op de Chaussée de Louvain, evenwijdig aan de Rue de la Poteresse, zijn er verschillende winkels, restaurants, supermarkten, banken, …. Ook het grote St-Luc ziekenhuis bevindt zich vlakbij.

Michel Louis
Sales Consultant T 0475 81 80 11
Contacteer ons

Kom onze woonbuurt bezoeken

Ontdek het aanbod


  van loten

  Filters wissen

  * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.
  

  Gerelateerde artikels