Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Bouge La Clé des Champs

 • energiezuinig, duurzaam en functioneel
 • nieuwe fase huizen en appartementen
 • eco-buurt met een hart voor zachte mobiliteit
 • volop in de natuur, idyllisch landschap
 • dicht bij alle voorzieningen

rue de la poteresse, bouge

Rustig wonen in het groen, dicht bij alle voorzieningen

In deze rustige buurt staat het ecologische aspect centraal. De woningen met 3 of 4 slaapkamers en de appartementen met 1 tot 3 slaapkamers zijn modern en energiezuinig.

La Clé des Champs is een eco-buurt. De levenskwaliteit van de bewoners primeert. Zo zijn de parkeerplaatsen omgeven door hoge hagen om de auto’s aan het zicht te onttrekken en storende geluiden tegen te gaan. Smalle eenrichtingsstraten beperken het verkeer en groene recreatiezones moedigen gezellig samenzijn aan.

Bouge is charmant en landelijk. Tegelijk zijn alle belangrijke voorzieningen vlakbij. Op de Chaussée de Louvain, evenwijdig aan de Rue de la Poteresse, zijn er verschillende winkels, restaurants, supermarkten, banken, …. Ook het grote St-Luc ziekenhuis bevindt zich vlakbij.

MARIE COMPTE
Sales Consultant T 081 28 04 26

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  ×

  Bekijk de buurt

  Bouge ligt op amper 3 km van de stadskern van Namen. Deze middeleeuwse stad waar Maas en Samber samenvloeien is de zetel van de Waalse instellingen en heeft onder andere heel wat historische monumenten, een rijk cultureel leven, een groot aanbod aan vrijetijdsactiviteiten, een gerenommeerde universiteit en een internationale hotelschool.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marie Compte Marie Compte

  Heb je nog vragen?

  Marie helpt jou graag verder.