Lommel Sint-Lucasstraat

 • lichtrijke open of halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en carport
 • ligging bij een ruim, nieuw park, vlakbij het kanaal Bocholt-Herentals
 • winkels voor elke dag op fietsafstand
 • op een boogscheut van het centrum van Lommel

Sint-Lucasstraat 18, Lommel

Contacteer ons

Groen wonen bij het water

Grenzend aan een nieuw park, vlak bij het water van het kanaal Bocholt-Herentals, ontwikkelt Matexi 12 comfortabele, lichtrijke gezinswoningen in een moderne architectuur. In deze kindvriendelijke buurt woon je rustig in het groen en tegelijk vlak bij alles wat je nodig hebt. Elke woning heeft een eigen stijl, terwijl de buurt een mooi geheel vormt.

Alle woningen geven uit op een openbaar, bosrijk park. Daarnaast hebben ze een ruime eigen tuin en een carport. Sommige woningen hebben een zolder die je kan inrichten zoals je zelf wil, als extra slaapkamer, hobbyruimte of speelruimte voor je kinderen. De indeling van elk van de woningen verschilt, je vindt hier dus ongetwijfeld ook jouw droomwoning.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 81 69
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels