Kijkwoning Hasselt - Quartier Bleu

De rust van het kabbelende water aan de voordeur, de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand: Quartier Bleu is het stadskwartier voor levensgenieters. Dit uitzonderlijke woonproject aan de sfeervolle Blauwe Boulevard vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle water van de Kanaalkom. Het is de ‘poort’ naar Hasselt, voorzien van stijlvolle winkels, goede restaurants, hippe bars en trendy hotspots. Een unieke combinatie die jou een instant vakantiegevoel zal bezorgen.

De luxueuze stadswoningen, genaamd ‘Dockyard’, met gezellige, private tuinen vormen de ideale uitvalsbasis voor gezinnen en hippe koppels. De indeling is open, ruim en smaakvol, de lichtinval maximaal en de privacy gegarandeerd. Hier koopt u ruime stadswoningen met 3 slaapkamers en een inrichtbare zolder met vaste trap. Het gelijkvloers vloeit de lichtrijke leefruimte over in een erg royaal terras dat uitgeeft op de gezellige stadstuin.

Benieuwd hoe dat voelt, wonen met je gezin aan de nieuwe toegangspoort van de stad? Bezoek dan onze kijkwoning in Dockyard.

Docksite enerzijds is de verzameling van 4 kleine residenties met charmante stadsappartementen rondom de stadswoningen (Dockyard). The Connector anderzijds ligt in het hart van Quartier Bleu en is de kleinste residentie aan het water. De ligging is hier onovertroffen: gelinkt aan het stadsleven, verbonden met het water.

Bekijk ons aanbod in verkoop op wonen.quartierbleu.be

Schrijf je in voor de kijkdag op wonen.quartierbleu.be/kijkdag.

Armand Hertzstraat 3/05, Hasselt

MARISA EN INGE
Sales Consultant T 011 41 33 23
Plan je bezoek

Ontdek de volledige buurt