Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Kijkwoning Hasselt Quartier Bleu

De rust van het kabbelende water aan de voordeur, de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand: Quartier Bleu is het stadskwartier voor levensgenieters. Dit uitzonderlijke woonproject aan de sfeervolle Blauwe Boulevard vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle water van de Kanaalkom. Het is de ‘poort’ naar Hasselt, voorzien van stijlvolle winkels, goede restaurants, hippe bars en trendy hotspots. Een unieke combinatie die jou een instant vakantiegevoel zal bezorgen.

De luxueuze stadswoningen, genaamd ‘Dockyard’, met gezellige, private tuinen vormen de ideale uitvalsbasis voor gezinnen en hippe koppels. De indeling is open, ruim en smaakvol, de lichtinval maximaal en de privacy gegarandeerd. Hier koopt u ruime stadswoningen met 3 slaapkamers en een inrichtbare zolder met vaste trap. Het gelijkvloers vloeit de lichtrijke leefruimte over in een erg royaal terras dat uitgeeft op de gezellige stadstuin.

Docksite enerzijds is de verzameling van 4 kleine residenties met charmante stadsappartementen rondom de stadswoningen (Dockyard). 

Bekijk ons aanbod in verkoop op wonen.quartierbleu.be

armand hertzstraat 3/05, hasselt

Plan je bezoek

Laat je gegevens na en onze collega neemt contact met je op om een afspraak te maken zodat je deze woonst kan bezichtigen.

Plan je bezoek
Marisa en Inge Marisa en Inge

Heb je nog vragen?

Marisa en helpt jou graag verder.

Ontdek de volledige buurt

Ontdek Hasselt Quartier Bleu