Kijkdag

Hasselt Quartier Bleu

donderdag 7 september
van 17u tot 20u

Kijkavond donderdag 7 september

De winkelboulevard en horecakade bruisen, vele gelukkige bewoners komen hier inmiddels thuis en bezoekers parkeren vlot hun wagen in Hasselts hart: Quartier Bleu leeft!

Wil je dat zélf beleven? Kom dan naar onze kijkavond op donderdag 7 september en maak van dichtbij kennis met deze bijzondere buurt. We nemen je mee op een begeleide tour langs enkele afgewerkte appartementen in de residenties Riverside, The Meridian en Docksite. Ontdek tijdens deze rondleiding de verschillende uitzichten en mogelijkheden om te wonen langs het water, met uitzicht op de Heilig-Hartwijk of op het gelijkvloers. Samen verkennen we drie kijkappartementen met 2 slaapkamers, waar je persoonlijk de verschillende indelingen en afwerkingsmogelijkheden kunt bekijken. Heb je vragen? Stel ze gerust tijdens of na de rondleiding.

Naderhand kun je heerlijk nagenieten van de sfeer van Quartier Bleu in één van onze restaurants aan het water of op de gezellige shopping boulevard. Wij verwelkomen je graag om Quartier Bleu zelf te beleven!

Schrijf je in via wonen.quartierbleu.be/kijkdag

Start rondleiding:
Kantoor Matexi Limburg, Broekermolenplein 2 te Hasselt

Parkeren?
Kom je met de wagen of met de fiets? Dan parkeer je deze vlot in de parking onder Quartier Bleu: Parking Blauwe Boulevard, bereikbaar via de grote ring.

Plan je bezoek
Marisa en Inge Marisa en Inge

Heb je nog vragen?

Marisa en helpt jou graag verder.

Ontdek de volledige buurt

Ontdek Hasselt Quartier Bleu