Dilsen-Stokkem Oude Baan

 • laatste 2 instapklare woningen met carport, tuin en tuinberging
 • kindvriendelijke, doodlopende speelstraat met groen
 • groene omgeving dicht bij nationaal park Hoge Kempen
 • vlak bij alle dagelijkse voorzieningen

oude baan 31, dilsen-stokkem

Rustig wonen in de groenste regio van Vlaanderen

Je woont hier rustig, maar bent in een mum van tijd ook in steden als Genk of Maastricht. In de hoofdgemeente Dilsen vind je de bib, de sporthal, scholen en een academie. Daarnaast biedt deze groene streek ontelbare mogelijkheden om in je vrije tijd de natuur in te trekken.

In de laatste 2 woningen heb je een goed uitzicht op de tuin én op de speelstraat. Bij lot 1 ligt de zitruimte aan de straatzijde en de keuken aan de tuinzijde, in lot 7 is het net andersom. Zo kan je in elke woning zo veel mogelijk van de zon genieten, zonder aan privacy in te boeten. Bovendien zijn lot 1 en 7 volledig afgewerkt en instapklaar bij akte. Daarbij is lot 1 volledig onderkelderd. 

Kom naar onze Matexi Kijkdag op zondag 4 juni en ontdek met je eigen ogen alle voordelen van deze woonbuurt. Je bent meer dan welkom tussen 14 en 17 uur en zonder afspraak!

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 089 68 05 45

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  ×

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.