Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Dilsen-Stokkem Heilderveld

 • laatste appartement met 1 slpk., terras en ondergrondse parkeerplaats
 • moderne nieuwbouwappartementen in een gezellige woonbuurt
 • gelegen in het centrum van Dilsen, nabij kasteelpark Ter Motten
 • verlaagd btw-tarief (6%) op het volledig aanbod*

europalaan 87, dilsen-stokkem

Een oase van rust, midden in het centrum

Dilsen-Stokkem is een levendige gemeente met restaurants, bakkers, supermarkten en kledingwinkels. Hier heb je geen auto nodig voor je dagelijkse boodschappen. Vlakbij ligt het kasteelpark Ter Motten, mooie natuurgebieden en het Nationaal Park Hoge Kempen. Moet je regelmatig nar Hasselt, Brussel of Antwerpen, dan ben je op een wip op de E314.

Het allerlaatste appartement in deze woonbuurt heeft 1 slaapkamer en is gelegen op de eerste verdieping. Deze heeft een oppervlakte van 83 m², daarbij omvat het een inkom met gastentoilet, berging, volledig ingerichte badkamer, 1 slaapkamer en grote leefruimte met open keuken. Daarbij geeft de leefruimte uit op het groot terras (37 m²), waarbij je via grote raampartijen optimaal kan genieten van het dag- en zonlicht. Intussen trokken er al heel wat bewoners in in deze nieuwe en groene woonbuurt. Wees er dus snel bij, want deze buurt is bijna uitverkocht.

*Alle appartementen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief, indien jij als koper voldoet aan de voorwaarden. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 089 68 05 46

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Deze nieuwe appartementen liggen op de snijlijn tussen de bruisende Europalaan en een groene nieuwe buurt. Hier heb je zowel gezellige cafeetjes als deugddoend groen op wandelafstand.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.