Borgloon Vilsterbron

 • divers aanbod eigentijdse woningen
 • ruime lichtinval en praktische indeling van de woningen
 • ruime bouwgronden zonder bouwverplichting
 • groene omgeving met landelijk karakter
 • scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand

Vilsterbron 10, Borgloon

Contacteer ons

Rustig wonen in het mooie Haspengouw

Matexi biedt in de Vilsterbron niewbouwwoningen en bouwgronden zonder bouwverplichting aan. Er trokken intussen al heel wat bewoners in in deze nieuwe buurt te midden van het mooie Haspengouw. Wees er dus snel bij, want de woningen en bouwgronden in deze buurt zijn bijna uitverkocht.

De laatste twee woningen hebben 3 slaapkamers en een carport of inpandige garage. De leefruimtes geven uit op de tuin waarbij je via grote raampartijen optimaal kan genieten van het dag- en zonlicht. Er is een divers aanbod van vloeroppervlaktes en indelingen. Kortom voor elk wat wils.

Toch liever bouwen op je eigen tempo? Dat kan op onze open bouwgronden zonder bouwverplichting, direct beschikbaar bij akte en uitermate ideaal gelegen. De oppervlaktes variëren tussen de 495 tot 631m². Of je nu een gezinswoning wilt bouwen met 3 of 4 slaapkamer met tuin, het kan allemaal!

Deze nieuwe woonbuurt situeert zich in de Haspengouwse natuur, tussen de pittoreske dorpjes, glooiende landschappen en prachtige boomgaarden. Een plek om straks met je gezin te genieten van rust, ruimte en zuivere lucht. De centrale groenzone garandeert de naadloze overgang van deze gezellige woonbuurt in het landschap.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 012 28 02 79
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels