Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Uccle Artemis

 • 18 appartementen
 • openbaar vervoer in de buurt
 • op 2 minuten van het Ter Kamerenbos

chaussée de waterloo 836, ukkel

Een nieuwe wijk die zoveel te bieden heeft in een van de meest gewilde wijken van Brussel

De wijk Artemis, gelegen in het hart van de zeer gewilde gemeente Ukkel, mengt woningen en winkels en integreert zich harmonieus in het stedelijk weefsel, tussen levendige plaatsen en een groene omgeving. Het gebouw is gelegen in een aantrekkelijke wijk aan de rand van het Terkamerenbos. De architectuur is hedendaags en sober. Er is bijzondere aandacht besteed aan de indeling en de lichtinval van de binnenruimten, die uitkomen op royale buitenruimten. Het gebouw is georganiseerd rond een klein plein met minerale en plantaardige zones. De benedenverdieping wordt gebruikt voor buurtwinkels, terwijl de appartementen, studio's en penthouses zich uitsluitend op de bovenste verdiepingen bevinden. De kelderverdieping bevat parkeerplaatsen, een ruime fietsenstalling en kelders. Parkeerplaatsen buiten vervolledigen het project.Artemis bevordert het samenleven en profiteert van een optimale bereikbaarheid, een bevoorrechte woonomgeving en ligt dicht bij tal van voorzieningen. Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  De wijk Artémis ligt boven de Waterloosesteenweg. Ook de nabijheid tot het Ter Kamerenbos, de vele leuke adresjes,
  en de dorpsuitstraling in het midden van de hoofdstad maken deze buurt onweerstaanbaar. Hier is levenskunst een prioriteit.

  De natuur tot bij je thuis

  De onmiddellijke nabijheid tot het Ter Kamerenbos maakt deze buurt uniek. En om de natuur nog dichterbij te halen, werd achter het gebouw in de richting van het bos een open groene zone aangelegd.

  Charme ten top

  Je woonplek zit niet om een trekpleister meer of minder verlegen. Het historische
  culturele en natuurlijke erfgoed geeft de buurt een onweerstaanbaar cachet.
  Spring op de fiets of trek je loopschoenen aan en ontdek het allemaal.

  Stadsmobiliteit

  Je buurt geniet van een
  vlotte verbinding met het openbaar vervoer
  (MIVB, De Lijn, TEC, NMBS)
  naar de rest van de gemeente,
  het centrum van Brussel en
  de andere gewesten.

  Ideaal om naar het werk, naar school of de universiteit te gaan!

  ×

  Bekijk de buurt

  Je woont aan de rand van het Ter Kamerenbos. Langs de Waterloosesteenweg, in de onmiddellijke omgeving van je buurt, vind je alle winkels, supermarkten en voorzieningen die je nodig hebt voor je dagelijks leven.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!