Uccle Artemis

 • 18 appartementen
 • openbaar vervoer in de buurt
 • op 2 minuten van het Ter Kamerenbos

Chaussée De Waterloo 836, Uccle

Contacteer ons

Een nieuwe wijk die zoveel te bieden heeft in een van de meest bevoorrechte wijken van Brussel

De wijk Artemis, gelegen in het hart van de zeer gewilde gemeente Ukkel, mengt woningen en winkels en integreert zich harmonieus in het stedelijk weefsel, tussen levendige plaatsen en een groene omgeving. 

Het gebouw is gelegen in een aantrekkelijke wijk aan de rand van het Terkamerenbos. De architectuur is hedendaags en sober. Er is bijzondere aandacht besteed aan de indeling en de lichtinval van de binnenruimten, die uitkomen op royale buitenruimten. 

Het gebouw is georganiseerd rond een klein plein met minerale en plantaardige zones. De benedenverdieping wordt gebruikt voor buurtwinkels, terwijl de appartementen, studio's en penthouses zich uitsluitend op de bovenste verdiepingen bevinden. De kelderverdieping bevat parkeerplaatsen, een ruime fietsenstalling en kelders. Parkeerplaatsen buiten vervolledigen het project.

Artemis bevordert het samenleven en profiteert van een optimale bereikbaarheid, een bevoorrechte woonomgeving en ligt dicht bij tal van voorzieningen. 

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief.
Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

Brochure aanvragen
CHARLES HERBAUT
Sales Consultant T 02 808 20 73
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Gerelateerde artikels

  6% BTW - Uitzonderlijke kans
  Komt jouw droomwoning of -appartement in deze buurt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%? Vraag naar de voorwaarden bij onze Sales Consultant. Meer info