Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Elsene Ocadia

 • 10 appartementen met 2 of 3 slaapkamers
 • ruimte voor een vrij beroep/kantoor van 65m²
 • Dichtbij de vijvers van Elsene, het Flageyplein en de universiteitswijk
 • Nabij openbaar vervoer

rue du bourgmestre 6 - 10, elsene

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant
Sebastien Vanderbecken

Binnenkort brengt Matexi 10 comfortabele appartementen en 1 kantoor op de markt in Elsene.

De ligging van deze wijk is uitzonderlijk, op een steenworp afstand van de vijvers van Elsene voor rustige wandelingen, zeer dicht bij de levendige wijken van het Flageyplein en de begraafplaats van Elsene, en dicht bij het openbaar vervoer.

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst. U krijgt als eerste alle informatie over deze prachtige appartementen.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant T 02 808 20 78

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Sebastien Vanderbecken Sebastien Vanderbecken

  Heb je nog vragen?

  Sebastien helpt jou graag verder.