Zwijndrecht Sint-Annaboomstr

 • 2 Ruime bouwgronden (343m² en 590m²) voor open bebouwing
 • Zonder bouwverplichting
 • Op minder dan 10km van Antwerpen centrum

Herman Michielsensstraat, Zwijndrecht

Contacteer ons

Rustig gelegen bouwgronden, vlak bij Antwerpen centrum

In het mooie en zeer centraal gelegen Zwijndrecht liggen er nog twee bouwgronden te koop. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: hier bouw je op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer jouw thuis om van te houden.

In deze buurt kom je graag thuis met je gezin. De kinderen fietsen zorgeloos naar school en jij wandelt gemakkelijk naar het station, jouw startpunt om eender welke richting uit te gaan. Antwerpen centrum bevindt zich zelfs op minder dan 10 kilometer. Maar ook de directe omgeving heeft heel wat te bieden. Gezellige winkels, cafés en restaurants aan overvloed in het centrum, dat overigens nooit ver weg is. Liever wat meer groen? Dan geniet je van een ontspannende wandeling in een van de mooie parken, vlak bij de deur. 

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 41 63
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Gerelateerde artikels