Wijnegem-Merksembaan Zuid

Ertbruggestraat 49, Wijnegem

Een nieuwe thuis in Wijnegem

In de groene rand rond Antwerpen, op een boogscheut van het centrum van Antwerpen, het centrum van de gemeente Wijnegem en het Wijnegem shopping centrum groeit een nieuwe buurt omgeven door beschermde natuur.

Met de herdefinitie van deze waardevolle site geven de ontwikkelaars dit gebied een nieuwe bestemming. Naast woningen wordt er ook een nieuw groen en kwalitatief publiek domein gecreëerd voor heel de buurt. Bijna 54% van de buurt blijft groen. Met een centrale parkzone van ruim 28000m² robuust groen, zal dit voor veel buurtbewoners een nieuw rustpunt en een belevingsruimte worden.

Sinds 2019 schrijven Novus en Matexi hier aan een nieuw verhaal. Je zal hier binnen enkele jaren kunnen wonen in de meest uiteenlopende vormen, van comfortabele eengezinswoning tot compact appartement of exclusieve penthouse. De ontwikkeling kwam tot stand via een intensief participatief traject waarbij kwaliteit, het creëren van een groene, verkeersveilige omgeving, duurzaamheid, betaalbaarheid, alsook het bewaren en versterken van de identiteit van de gemeente Wijnegem steeds voorop stonden.
Bezoek wijnegem-ertbrugge.be voor meer informatie over dit project.

Schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte van dit project!

Gerelateerde artikels