Kontich Schaepenhaegen

  • volledig uitverkocht!
  • rustige buurt zonder doorgaand verkeer en extra groenzone
  • op fietsafstand van Kontich station en op wandelafstand van 2 bushaltes

deken jozef van herckstraat, kontich

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Modern wonen op fietsafstand van Kontich centrum

Deze nieuwe, moderne woonbuurt Schaepenhaegen ligt in Kontich Kazerne, tussen Antwerpen en Mechelen. Hier woon je centraal en toch is de buurt zelf heerlijk groen en autoluw. Matexi ontwikkelde hier een volledige buurt met moderne woningen en een kleinschalige residentie met 5 appartementen. De woningen en appartementen zijn volledig uitverkocht!

Het fijne aan Schapenhaegen is dat je alles in de buurt vindt: bakkers, sportcomplex De Nachtegaal, bibliotheek, diverse supermarkten,… Ideaal! Kinderen kunnen zelfs met de fiets naar school. Op minder dan 3 km liggen 3 basisscholen en een middelbare school. Ook ben je binnen no-time in Antwerpen of Mechelen, want het station van Kontich ligt op 2 km van de buurt.

Project Schaepenhaegen is volledig uitverkocht, ontdek onze andere projecten in de buurt!

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 16 12
×

Bekijk de buurt

Kontich maakt deel uit van de Zuidrand, de 7 gemeentes in de groene zone ten zuiden van Antwerpen. De Zuidrand is een paradijs voor fietsers en natuurliefhebbers. In elke gemeente van de Zuidrand vind je een keur aan goede restaurantjes, karaktervolle dorpscafés, kindvriendelijke adresjes en originele hoevewinkels. De streek staat ook bekend om haar lekkere streekproducten zoals kazen, brood, gin, honing, biologisch roomijs, notenolie...

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

Heb je nog vragen?

Christophe helpt jou graag verder.