Kontich Schaepenhaegen

 • zuidgerichte appartementen met 2 of 3 slaapkamers, parking en groot terras
 • rustige buurt zonder doorgaand verkeer en extra groenzone
 • op fietsafstand van Kontich station en op wandelafstand van 2 bushaltes

Deken Jozef Van Herckstraat, Kontich

Contacteer ons

Modern wonen op fietsafstand van Kontich centrum

Schaepenhaegen is een nieuwe buurt gelegen in Kontich Kazerne. Deze woonbuurt omvat halfopen en gesloten bebouwingen en moderne appartementen.

De hedendaagse moderne woningen zijn voorzien van 4 slaapkamers, een voortuin met oprit, garage, een tuin en een plat dak. Perfect als gezinswoning! De appartementen beschikken allemaal over een zuidgericht terras, 2 of 3 slaapkamers, een open autostaanplaats en fietsenberging.

Het fijne aan Schapenhaegen is dat je alles in de buurt vindt: bakkers, sportcomplex De Nachtegaal, bibliotheek, diverse supermarkten,… Ideaal! Kinderen kunnen zelfs met de fiets naar school. Op minder dan 3 km liggen 3 basisscholen en een middelbare school. Ook ben je binnen no-time in Antwerpen of Mechelen, want het station van Kontich ligt op 2 km van de buurt.

Brochure aanvragen
CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 16 12
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   Kontich maakt deel uit van de Zuidrand, de 7 gemeentes in de groene zone ten zuiden van Antwerpen. De Zuidrand is een paradijs voor fietsers en natuurliefhebbers. In elke gemeente van de Zuidrand vind je een keur aan goede restaurantjes, karaktervolle dorpscafés, kindvriendelijke adresjes en originele hoevewinkels. De streek staat ook bekend om haar lekkere streekproducten zoals kazen, brood, gin, honing, biologisch roomijs, notenolie...

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Gerelateerde artikels