Hove Frank Swaelenlei

 • hippe woonbuurt in hartje Hove
 • autoluw en kindvriendelijk
 • openbaar vervoer vlakbij
 • duurzame hedendaagse architectuur
 • tuinen op het zuidwesten

Mortselsesteenweg 88, Hove

Contacteer ons

Hip wonen in hartje Hove

In deze nieuwe woonbuurt bouwen wij 22 halfopen en gesloten bebouwingen op een grondoppervlakte tussen 156 m² en 545 m². De woningen zijn opgetrokken in een hedendaagse architectuur, met duurzame materialen en veel oog voor leefcomfort en lichtinval.

Geniet volop van een grote leefruimte met open keuken, 3 of 4 slaapkamers, een aparte wasplaats en een garage met zeer veel bergruimte. De tuinen zijn zuidwest gericht waardoor je op elk moment van de dag kunt profiteren van de zon. Hangtoiletten, vloerverwarming, warmtepomp: het is maar een greep uit de vele onderhoudsvriendelijke standaardvoorzieningen.

Registreer snel en ontvang een uitnodiging voor de startverkoop van de laatste 2 nieuwe woningen (lot 22 en lot 23) op 23 september vanaf 13u tot 14

Brochure aanvragen
Conny De Laet
Sales Consultant T 0477 350 350
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.
   

   Gerelateerde artikels