Pers

Matthijs Keersebilck vervoegt Matexi als Sales, Marketing & Communication Director

14 december 2018

Waregem, 14 december 2018 – Buurtontwikkelaar Matexi verwelkomt Matthijs Keersebilck als Sales, Marketing & Communication Director. “Zijn komst onderstreept de ambities van Matexi om veel systematischer te communiceren met al zijn stakeholders en om nog meer in te zetten op digitalisering”, verduidelijkt Gaëtan Hannecart, CEO van Matexi.

Foto van Mathijs

Integratie & digitalisering

Mathijs Keersebilck vervoegt buurtontwikkelaar Matexi in januari. Hij zal er het verkoops- en marketingbeleid verder uitbouwen, de interne communicatie professionaliseren en het volledige communicatiebeleid ter ondersteuning van de acquisitie, ontwikkeling, bouw, en financiering van projecten helpen vormgeven. Alle Matexi communicatie doorgedreven digitaliseren maakt hier onlosmakelijk deel van uit en moet substantieel bijdragen tot de verdere groei van Matexi en waardencreatie voor zijn talrijke stakeholders.

Gaëtan Hannecart, CEO van Matexi, is opgetogen met de komst van Matthijs Keersebilck: “Matthijs’ track record boezemt veel vertrouwen in. Zijn expertise in marketing en communicatie, zijn concrete sales ervaring, en zijn kennis van digitalisering zijn mooie versterkingen voor ons team. Met Matthijs vervoegt een jonge dertiger onze directie. Dit illustreert de wil van Matexi om kansen te geven en verantwoordelijkheid toe te vertrouwen aan jonge professionals met een bewezen track record.”

Track record

Matthijs heeft een Master in Marketing en Communicatie en behaalde in 2013 een Executive MBA aan de Vlerick Business School. Hij werkte de voorbije tien jaar bij verschillende voetbalclubs waar hij een brede ervaring opdeed op vlak van verkoop, marketing en communicatie. Eerst als Sales Manager bij Club Brugge, dan als Head of Sales Belgium in functie van UEFA EURO 2016, en de voorbije drie jaren als Head of Sales, Marketing and Communications bij RSC Anderlecht. Op die manier droeg Matthijs bij tot de professionalisering ’s lands grootste sportclubs.

“De stap van voetbal naar vastgoedontwikkeling is lang niet zo groot als je zou denken”, vertelt Keersebilck. “Voetbal is in wezen emotie. Ook bij de zoektocht naar een nieuwe woning is emotie belangrijk. Als buurtontwikkelaar heeft Matexi dit goed begrepen en weet ze dit concreet in te vullen: een woning is inderdaad zoveel méér dan 4 muren en een dak. Ik kijk er dus erg naar uit om bij Matexi te beginnen.”

Management Committee

Het Management Committee van Matexi zal voortaan bestaan uit: Matthijs Keersebilck (Sales, Marketing & Communication Director), Dirk Blendeman (CPPO), Wouter Coucke (Director Acquisition & Development), Philip Goris (CFO), Ivan Van de Maele (Secretaris-Generaal), Jimmy Sterckx, Frederik Van Damme, Luc Parmentier, Miroslaw Bednarek (Regional Business Directors) en Gaëtan Hannecart (CEO).Gerelateerde artikels