Matexi kijkdag zondag 24 maart Bekijk alle projecten
Pers

Eerste buurtborrel in nieuwe buurt Zwijnlandstraat

15 juni 2018

Deze zondag organiseert Matexi tussen 14u en 17u een buurtborrel in de Zwijnlandstraat. Om de zomer mooi in te zetten, organiseert de buurtontwikkelaar een drink voor bewoners, buren en geïnteresseerden.

Poperinge Zwijnlandstraat

63 nieuwe woningen

Aan de rand van de stad Poperinge bouwt Matexi de nieuwe woonbuurt Zwijnlandstraat. In verschillende fases realiseert de buurtontwikkelaar er in totaal 63 nieuwbouwwoningen in verschillende stijlen: landelijk, hedendaags en pastoriewoningen.

De autoluwe buurt is rustig gelegen en bevindt zicht op fiets- en wandelafstand van het stadscentrum. De 63 woningen in pastorie- en landelijke stijl. Allemaal beschikken ze over 3 slaapkamers met in bepaalde woningen de mogelijkheid om uit te breiden tot 4 of 5 slaapkamers. 30 woningen vonden reeds een eigenaar.

Gezellige buurtnamiddag

„We kijken er naar uit om dit weekend huidige en toekomstige bewoners te verwelkomen in de Zwijnlandstraat. Twee jaar geleden werd de eerste steen gelegd en we zijn blij om te zien dat de buurt sindsdien al enorm gegroeid is“, vertelt Frederik Van Damme, Business Unit Manager van Matexi West-Vlaanderen. Zondag 17 juni is iedereen welkom tussen 14u en 17u welkom voor een hapje en een drankje. Geïnteresserden krijgen tegelijk ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de nieuwe kijkwoning.

Poperinge, kei van een stad

Poperinge is een groene plek om te wonen en te leven. Met veel natuur in de deelgemeenten, maar ook pal in het centrum. Nu en de volgende jaren trekt Poperinge volop de kaart van woon- en werkstad. Gezinnen vinden hier ruimte om hun droomplannen te realiseren. Zwijnlandstraat ligt aan de rand van de stad Poperinge, op fiets- en wandelafstand van het stadscentrum.


Gerelateerde artikels