Pers

Hasselstse hotspot ‘Quartier Bleu’ pakt uit met nieuw woonaanbod

23 oktober 2020

Het nieuwe ‘Docksite’ en ‘The Connector’ vervoegen vanaf 24 oktober het woonaanbod in Quartier Bleu, het hippe stadskwartier dat buurtontwikkelaar Matexi bouwt aan de Blauwe Boulevard in Hasselt. Het nieuwe aanbod omvat studio’s, appartementen en penthouses die gelegen zijn in kleinschalige residenties. Tijdens het lanceringsweekend op 24 en 25 oktober kunnen gegadigden alvast een bezoekje brengen aan de werf van de twee nieuwste gebouwen. De rondleidingen gebeuren in kleine groepjes en volledig coronaproof, al is een voorafgaande reservatie wel verplicht vanwege de beperkte plaatsen en tijdsloten.

Vanaf 24 oktober krijgt het hipste stadskwartier van Hasselt – waar eerder dit jaar een hele rits aan stijlvolle winkels, goede restaurants en hippe bars openden – er nieuw woonaanbod bij. Tijdens het lanceringsweekend op 24 en 25 oktober gaat de verkoop van Docksite en The Connector van start. De twee nieuwe telgen van het Matexi project Quartier Bleu, gelegen aan de Blauwe Boulevard, omvatten een mix van studio’s, appartementen en penthouses. Beide gebouwen onderscheiden zich vanwege hun kleinschaligheid. Zo telt The Connector slechts 10 appartementen.

The Connector, de kleinschalige residentie aan de jachthaven

Wie droomt van een appartement, studio of penthouse in een kleinschalig gebouw aan een jachthaven komt voortaan in Hasselt volop aan z’n trekken. The Connector telt 10 appartementen die dankzij de grote raampartijen een prachtig zicht werpen op de bootjes en het water aan de gezellige promenade. Binnenin treffen we studio’s en appartementen met 1 en 2 slaapkamers aan. De exclusieve penthouse -met een terras van maar liefst 300 m² - telt 3 slaapkamers. De verkoopprijs in het kleinste gebouw van Quartier Bleu start vanaf € 183.000, exclusief kosten.

Docksite, het buurtgevoel in het midden van de stad

Wie volop wil buurten en toch in hét bruisende stadskwartier wil wonen, kan terecht in de appartementen van Docksite. Deze residentie zet volop in op sfeer, gezelligheid en buurtgevoel. Deze fase bestaat uit 4 kleinschalige gebouwen die zich situeren rondom de stadswoningen van Quartier Bleu (Dokyard). Een (h)echte buurt in het midden van de stad, dus. Naast gezelligheid biedt Docksite ruimte aan een gevarieerd aanbod aan ruime appartementen en penthouses met 1 tot 2 slaapkamers. Naast veel ruimte bieden de appartementen ook veel licht dankzij de plafondhoge raampartijen.

Gerelateerde artikels