Maak je afspraak op onze Kijkdag zondag 7 juni en ontdek met je eigen ogen jouw nieuwe thuis Maak je afspraak
Pers

Stormloop voor appartementen met grootste terrassen van Vilvoorde

16 mei 2019

Op woensdag 15 mei werd woonproject ‘Waterzicht’ succesvol voorgesteld aan het grote publiek tijdens een exclusieve lanceringsavond. De derde en nieuwste fase van 4 Fonteinen, een project van buurtontwikkelaar Matexi, kon op grote interesse rekenen. Meer dan 100 gegadigden zakten af naar de Kruitfabriek en maar liefst 28 appartementen werden toegewezen. Vooral de grote terrassen – tot wel 107 m², ongezien groot voor hedendaagse nieuwbouwprojecten - werden gesmaakt. Met Waterzicht komt er een nieuwe landmark bij in het landschap van de Vilvoordse waterkant.

Exclusief wonen langsheen de waterkant

Met ‘Waterzicht’ geeft Matexi vorm aan het verder uitbouwen van de stadsontwikkeling 4 Fonteinen. Voor dit nieuwe gebouw koos de buurtontwikkelaar voor een elegant en architecturaal gebouw die de uitmuntende uitzichten van de omgeving maximaal bij de toekomstige bewoners brengt in combinatie met luxe en comfort. Klaas Lombaert, business manager bij Matexi, licht de keuze toe: “Onze ambitie is om in het nieuwe stadsdeel 4 Fonteinen voor iedere persoon een passende woonvorm aan te bieden: voor jongeren, singles, gezinnen met kinderen, levensgenieters en investeerders. Met ‘Waterzicht’ mikken we deze keer op de meerwaardezoeker die alles uit zijn appartement of penthouse langsheen de waterkant wil halen en alles erin kan vinden.”

Royale terrassen en verfijnde architectuur

Het gebouw bestaat uit 78 ruime woonunits met royale terrassen die uitgeven op mooie zichten, verdeeld over 7 verdiepingen. Voor het ontwerp van ‘Waterzicht’ ging Matexi in zee met het gerenommeerde architectenbureau Atelier Kempe Thill uit Rotterdam. Klaas Lombaert: “De architectuur van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Atelier Kempe Thill is tijdloos en verfijnd, met verhoogde plafonds en grote glaspartijen die het daglicht overvloedig binnentrekken. Hier worden appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, penthouses met maar liefst 4 slaapkamers en moderne stadswoningen met 3 slaapkamers gerealiseerd. Alle woonunits genieten van zeer ruime terrassen (van 20 tot 107m²) met frontale of zijdelingse waterzichten over het kanaal en de Zenne.

Gerelateerde artikels